Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“ÇOK ZOR BİR MAÇTAN 3 PUAN ALDIK”

“ÇOK ZOR BİR MAÇTAN 3 PUAN ALDIK”

Boluspor, Spor Toto 1’inci ligin 22’inci haftasında deplasmanda Adana Demirspor’u 3-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı. Maçın ardından Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar ve Adana Demirspor teknik direktörü Mustafa Uğur açıklamalarda bulundu.

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, “Adana Demirspor karşısında çok zor bir maçtan 3 puan aldık. Güzel bir galibiyet oldu, iyi bir oyunla galibiyet serimizi devam ettirdik” dedi.

Adana Demirspor maçının ardından açıklamalarda bulunan Bolusppor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, “Öncelikle oyuncularımızı tebrik ediyoruz. Adana Demirspor karşısında çok zor bir maçtan 3 puan aldık. Güzel bir galibiyet oldu, iyi bir oyunla galibiyet serimizi devam ettirdik. Bu galibiyet çok önemliydi çünkü hafta içerisinde ciddi eksiklerimiz vardı. 5 tane kullandığımız oyuncudan Adana'ya eksik geldik. Ama bugün oynayanlar ayaklarına yüreklerine sağlık hakikatten iyi mücadele ettiler. Oynadığımız maçtan önce alınan skorlar puan tablosunda hem aşağı sıraları hem de yukarı sıraları çok ilgilendiriyordu. Böyle olunca da maçın önemini bizim için daha da artmıştı. Sahaya da bu bilinçle konsantre ile çıktık. Sonuçta sevinçte oldu. Hafta içinde evimizde Erzurumspor maçı var hemen bu maçın hazırlıklarına başlayacağız. Oyuncularımı tekrar tebrik ediyorum" dedi.

“AMATÖRCE GOLLER YEDİK”

Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur ise, “Mağlup olduğumuz için çok üzgünüz. Boluspor maçı artık geride kaldı önümüzde derbi maçı var bütün konsantrasyonumuzu derbiye vermek zorundayız” dedi.

Uğur, “Tabi ki çok üzgünüm. Açıkçası böyle bir mağlubiyeti beklemiyordum. Futbolun içerisinde hataya yer yok. Futbol birinci derecede dikkat oyunu bana göre penaltı pozisyonu olsun ondan sonraki gol pozisyonlarında artık profesyonellik olmayacak derecede amatörce goller yedik maalesef. Yapacağımız çokta bir şeyler yok. Maçın dönmesi için 2-0'dan sonra 2-1'i yakaladık. Ardından çeşitli pozisyonlarda bulmamıza rağmen gol ile buluşamadık ve eşitliği sağlayamadık. Çok fazla detaya da girmek istemiyorum çünkü önümüzde bir derbi maçı var. Artık bütün konsantrasyonumuzu derbiye vermek zorundayız. Bir gerçek var ki çok dikkatli olmak zorundayız. Eğer dikkatli olmazsak maalesef sıkıntı yaşarız. Yaşamamız içinde bütün çalışmalarımızı yapacağız” şeklinde konuştu.

Etiketler: