Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TÜRK EĞİTİM SEN LOKMA DAĞITTI

TÜRK EĞİTİM SEN LOKMA DAĞITTI
Türk Eğitim Sen Bolu Şubesi üyeleri Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrrin’de yürütülen Zeytin dalı Harekâtında şehit düşen askerler için lokma dağıttı.

Türk Eğitim Sen Bolu Şubesinin düzenlediği etkinliğe; AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Milliyetçi Hareket Parti Merkez İlçe Başkanı Osman Artuç, Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, Türk Eğitim Sen Bolu Şube Başkanı Hüsnü Yaman, Türk Eğitim Sen kadın komisyonu başkanı Emine Gül Yılmazdemir, üyeler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Lokma dağıtımı organizasyonu için İzzet Baysal Caddesi Türk Eğitim Sen Bolu Şubesi önünde stant kuruldu.

“KALBİMİZ VE DUALARIMIZ ONLARLA”

Düzenlenen etkinlikte ilk olarak Türk Eğitim Sen kadın komisyonu başkanı Emine Gül Yılmazdemir gazetecilere açıklama yaparak; Afrin’deki askerlerin yanlarında olduklarını hissettirmek istediklerini belirtti. Yılmazdemir; “Bizler bugün burada Türk Eğitim sen kadın komisyonu olarak buradayız. Ülkemiz olarak zor günler geçirmekteyiz. Afrin’deki şehitlerimiz için, orada savaşan askerlerimizin yanında olduğumuzu hissettirmek amacıyla küçük bir etkinlik düzenledik. Lokma dağıtımı yapacağız. Dualarımızı oradaki askerlerime göndereceğiz. Kalbimiz ve dualarımız onlarla.” şeklinde konuştu.

“VATAN EVLATLARIMIZ İÇİN BURADAYIZ”

Daha sonra bir konuşmada Türk Eğitim Sen Bolu Şube Başkanı Hüsnü Yaman yaptı. Yaman; Mehmet Akif Ersoy’un dizeleriyle sözlerine başladı ve devamında şunları kaydetti: “Tüllenen mağribi akşamları sarsan yarama, yine de bir şey yapabildim diyemem hatırana” Akif’in dizlerinde belirttiği gibi vatan evlatlarımız için biz burada bugün hem dua yapacağız hem de ruhlarına lokma dağıtımı yapacağız. Öncelikli olarak Türk Eğitim Sen Bolu Şubesi kadın komisyonlarının düzelenmiş olduğu bu etkinliğe geldiğiniz için teşekkür ederim.”

Açıklamanın ardından Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’de yürütülen harekâta katılan askerlere dua edildi. Hazırlanan sıcak lokmalar burada vatandaşa dağıtıldı. 7’den 70’e oradan geçen herkes standın önüne gelerek lokma aldı.

 

 

 

 

Etiketler: