Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SULTANLAR BİLDİĞİMİZ GİBİ

SULTANLAR BİLDİĞİMİZ GİBİ
Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı yoluna kayıpsız devam ediyor. 23.hafat mücadelesinde Gümüşhane Gençlerbirliği takımına konuk olan Sultanlar maçtan 3-1 galip ayrılarak sıralamadaki yerini korudu. Galibiyet serisini 5 maça çıkartan Sultanlar kalan 3 maçına sıralama için çıkacak.

Bayanlar Voleybol 1. Ligi B gurubunda mücadele eden Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı play-off yoluna üst üste aldığı 5.galibiyeti ile devam ediyor. 23.hafta müsabakasına Gümüşhane deplasmanında çıkan Sultanlar sahadan 1 – 3 galip ayrılarak puanını 57 ye çıkardı ve zirve takibine devam etti. 2 – 3 mağlup oldukları Bursaspor maçından sonra 5 haftadır galip gelen Sultanlar kalan son 3 maçından 2sini seyircisi karşısında oynayacak.

Karşılaşmada ilk 6sına fazla süre vermeyen Antrenör Gökhan Çokşen yedek ağırlıklı oynattığı takımıyla galibiyete uzandı. Karşılaşmanın ilk setinden ağırlığını maça yansıtan Sultanlar ilk seti 12 – 25 kazanarak maçta 1 – 0 öne geçti. İkinci set adeta ilk setin benzeri oldu ve setin başından sonuna kadar üstünlüğünü bırakmayan Belediyespor seti 17 – 25 kazanarak maçın skorunu 2 – 0 a getirdi. Üçünce sette servis ve savunmada yaptıkları hataların fazla olması setin seyrini değiştirdi ve Sultanlar maçın üçüncü setinden 25 – 21 mağlup ayrılarak maçın 2 – 1 e gelmesine engel olamadı. Dördüncü sette ise ilk setteki oyununu tekrar sahaya yansıtan Belediyespor rakibine şans tanımadı ve seti 17 sayılık büyük bir farkla 8 – 25 kazanarak karşılaşmadan da 1 – 3 galip ayrılan taraf oldu.

Aldıkları 3 puanla sıralamadaki yerini koruyan Belediyespor aynı zamanda puanını 57 ye çıkartarak liderlik şansını sürdürdü. Ligin 24.haftasında gurup ikincisi Samsun Anakent takımını ağırlayacak olan Sultanlar 1 puanla üstünde yer alan Samsun temsilcisini yenerek 2.lik koltuğuna oturmak istiyor.  

Etiketler: