Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme sürüyor

Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme sürüyor
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin Bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri devam ediyor.

Açıköğretim Sisteminde eğitim gören yüz binlerce öğrencinin merakla beklediği yenileme işlemleri 12 Şubat tarihi itibari ile başladı. Anadolu Üniversitesi tarafından yayınlanan bilgilere göre, öğrenciler ders seçimi yaptıktan sonra yenileme ücretlerini Ziraat Bankası üzerinden yatırılacak. Yetkililer, 23 Şubat tarihinde sona erecek kayıt yenileme işlemlerinde herhangi bir sorun yaşanmaması adına işlemlerin son güne bırakılmaması gerektiğini belirtti.

Kayıt yenileme tarihi uzatılmayacak

Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, "Ders seçimi (ekle-sil) işlemi http://aof.anadolu.edu.tr adresi Kayıt Otomasyonu bağlantısı Kayıt Yenileme linkinden yapılacaktır. Öğrenciler, ödeme yapmadığı sürece ders seçimi (ekle-sil) işlemi yapabilirler. Ödeme yapıldıktan sonra ders seçimi (ekle-sil) işleminin yeniden yapılması mümkün değildir. 23 Şubat tarihinden sonra mazeret kabul edilmeyecek ve Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemi yapılmayacaktır. Bahar Dönemi kayıt yenileme süresi kesinlikle uzatılmayacaktır" ifadelerine yer verildi.
Öte yandan, Bahar dönemi ara sınavları 14-15 Nisan, final sınavları ise 2-3 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek. Ayrıca 2017-2018 öğretim yılı üç ders sınavı ise 21 Temmuz'da gerçekleştirilecek.