Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

‘Tabiatın Kalbi Bolu’ logosu

‘Tabiatın Kalbi Bolu’ logosu
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu’da bulunan iş adamları ile bir araya geldi. Tabiatın Kalbi Logosunun ürün paketlerinde kullanılması ile ilgili gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, “Bolu turizm, spor, sağlık ve üniversite kenti olacak ve bu hedefte hep birlikte çalışmaya ihtiyacımız var” dedi.


Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu’da üretilen bütün ürünlerde ‘Tabiatın Kalbi Bolu’ logosunun kullanılması için iş adamları ile bir araya geldi. BOBES kafeteryasında gerçekleştirilen yemeğe birçok iş adamının yanı sıra Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Mustafa Alişarlı, Bolu Belediye Başkan Yardımcıları Emine Davarcıoğlu ve Zerrin Biçen, BTSO Başkanı Türker Ateş ve daire müdürleri katıldı.

BAŞKANDAN İŞ ADAMLARINA ÇAĞRI

Toplantıda, Bolu’nun turizm, spor, sağlık ve üniversite kenti olacağının vurgusunu yapan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, bu hedefe yönelik olarak hep birlikte çalışmanın faydalı olacağını söyledi. Bolu’da üretimi yapılan ve bütün dünyaya dağıtılan birçok üründe ‘Tabiatın Kalbi Bolu’ logosunun kullanılmasının Bolu’nun turizmine büyük katkı vereceğini belirten Yılmaz, toplantıda iş adamlarına ürün paketlerinde bu logoyu kullanmaları çağrısı yaptı.

FİLİZ MAKARNA’DAN BAŞKANA SÜRPRİZ

Toplantıya arkasında ‘Tabiatın Kalbi Bolu’ logosunun basılı olduğu makarna paketleri ile gelen Filiz Makarna yetkililerine çok teşekkür eden Başkan Yılmaz, diğer firmalarında kısa zamanda bu çağrıya kulak vereceklerine inandığını belirtti.