Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“4 TANE ÖNEMLİ OYUNCUDAN EKSİĞİZ”

“4 TANE ÖNEMLİ OYUNCUDAN EKSİĞİZ”
Boluspor, Spor Toto 1’inci ligin 22’inci haftasında deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Sait Karafırtınalar yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.  Ligde 2 haftalık aranın ardından Grandmedical Manisaspor’u 3–0 mağlup ederek 30 puana ulaşan Boluspor’da hedef Adana Demirspor maçından puan veya puanlarla dönmek.

Boluspor’un yaptığı antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sait Karafırtınalar 4 önemli oyuncunun sakatlığının bulunduğunu ifade ederek; “Şuanda oldukça sakatımız var. Santos’un kasığında bir problem var. Yusuf’un kasığında bir problem var, Guido’da aynı şekilde. Onun dışında Caner’in topuğunda bir yırtık vardı” dedi.

“ADANA DEPLASMANLARI HER ZAMAN ZORDUR”

Karafırtınalar sözlerine şöyle devam etti: “Yeni bir hoca ile anlaştılar. İlk maçlarını kazandılar. Yukarılarda olmak istiyorlar. Zor bir deplasman. Adana deplasmanları her zaman zordur. Adana Demir özellikle, ciddi bir seyirci kitlesine karşı oynayacağız. Deplasmanlarda zorlanmıyoruz, daha başarılı oluyoruz. Oyun olarak skor olarak. İnşallah bu maçta da öyle olacak. Ondan sonra iç sahada Perşembe günü oynayacağımız Erzurumspor maçı ve onun ardından Pazartesi günü oynayacağımız Altınordu maçları var. Dolayısıyla bu maçı önemi daha da artıyor. O maçları göz önüne alırsak. Pazar, Perşembe, Pazartesi kolay bir periyot değil. Şartlarda saha zeminleri de kolay değil. Sakatlıklarımız var. İnşallah bir problem olmadan bu periyodu geçeriz” dedi.

“4 TANE ÖNEMLİ OYUNCUDAN EKSİĞİZ ŞUANDA”

Takımda 4 tane önemli ismin sakat olduğunu sözlerine ekleyen Karafırtınalar; “Şuanda oldukça sakatımız var. Santos’un kasığında bir problem var. Yusuf’un kasığında bir problem var, Guido’da aynı şekilde. Onun dışında Caner’in topuğunda bir yırtık vardı. 4 tane önemli oyuncudan eksiğiz şuanda” şeklinde konuştu.

Etiketler: