Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN YILMAZ KENTSEL TASARIM SEMİNERİNE KATILDI

BAŞKAN YILMAZ KENTSEL TASARIM SEMİNERİNE KATILDI
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen Kentsel Tasarım Seminerine katıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Ankara’da gerçekleştirilen Kentsel Tasarım Seminerine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Büyükşehir ve İl Belediye Başkanları, ilçe belediye başkanları, müsteşarlar ve bakanlık bürokratları katıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan ‘Kentsel Tasarım Rehberi’ projesinin lansmanının gerçekleştirildiği seminerin sonunda değerlendirmelerde bulunan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz; “Bugün Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından hazırlanan ‘Kentsel Tasarım Rehberi’ projesinin lansmanına katıldık. Bakanımız da toplantıda yaptıkları konuşmada hazırlanan rehberle şehirlere anlam ve kimlik kazandırmayı, şehirlerimizin yaşam kalitelerini, estetik ve sanat değerlerini yükseltmeyi amaçladıklarını söyledi. Çok verimli bir program oldu. Çalışmanın hazırlanmasında emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

 

Etiketler: