Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“NEYMAR VE DANİ ALVES'İ BOLU'YA DAVET EDİYORUZ”

“NEYMAR VE DANİ ALVES'İ BOLU'YA DAVET EDİYORUZ”
Boluspor başkanı Necip Çarıkcı, hem takımın son durumu hakkında hem de son günlerde gündeme gelen Andre Santos ile Neymar üzerinden ortaya çıkan yardım haberleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Çarıkcı şunları ifade etti

'PLAY-OFF HEDEFİMİZ VAR'

"Takımımız ikinci devre biraz toparlandı. Sait hocamız ile toparlandık 4 haftada 2 galibiyet aldık. İyi yoldayız inşallah play-off hedefimiz var. Ligimiz kıymetli ve zor bir lig. Sezon sonuna kadar hedefimizi korumak istiyoruz"

'VERGİ YADA SGK BORCUMU YOK'

"Boluspor kimseye kalmadı bunu belirtelim. En başta bunu yazan basın şunu demesi lazım. Boluspor kulübünün ne vergi dairesi ne de SGK'ya borcu yoktur. TFF 1.Lig'de belki bu alanda birinci sıradaki kulüptür."

'ANDRE SANTOS NEYMAR'A 5 BİN BİLET VERDİ'

"Bizde proje üretiyoruz. Milli Piyango ile ortak bir çekiliş yaptık. Biz öncelikle 40 bin bilet aldık. Kaptanımız Andre Santos sağolsun. İyi bir kaptan, Türkiye'yi çok seven bir kaptan. Kendisi de bu bilet kampanyasına 5 bin bilet ile katılıp bu biletleri eski takım arkadaşı Neymar'a verdi. Diğer 25 futbolcumuz ve teknik heyet bu kampanyaya iştirak etti."

'NEYMAR'I AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYARIZ'

"Bizde Neymar'ın bu jesti karşısında kendisini buraya davet ettik. Yaklaşık 60 tane golü olan bir turizm merkezi burası. Bizde kendisini ağırlamaktan mutluluk duyarız. Kaptanımız Andre Santos ile görüşeceğiz."

“'DANİ ALVES DE GELEBİLİR'”

"Dani Alves de gelebilir Andre Santos'un yine arkadaşı. Andre Santos bizi çok seviyor. Andre Santos Türk bayrağı ile yürüyüşlere katılmış bir oyuncudur. İki Brezilyalı yıldızı buraya davet ediyoruz"

Etiketler: