Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“9 YILLIK HASRET BİTİYOR”

“9 YILLIK HASRET BİTİYOR”
AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, 11 Mart 2018’de yapılacak AK Parti Bolu İl Olağan Kongresine bütün Bolu Halkını davet etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı kongre öncesinde miting yapılacağını da söyleyen Doğanay, 9 yıllık hasretin biteceğini ifade etti.

Güçlü bir kadro ile kongreye gireceklerini ifade eden AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, kongrenin hayırlara vesile olmasını diledi.

Bakanlar ve Genel Merkezden de kongreye katılım gerçekleşeceğini söyleyen Doğanay, şöyle konuştu; “Öncelikle 11 Mart Pazar günü Karaçayır Spor Salonunda yapılacak olan İl Kongremizin hayırlara vesile olmasını, şahsım, teşkilatım ve Bolulu hemşerilerim adına temenni ederim. 9 yıllık aradan sonra Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle ve güçlü bir kadroyla beraber kongre sürecini gerçekleştireceğiz. Teşkilat Başkanımız Mustafa Ataş, Siyasi Hukuk İşler Başkanı Hayati Yazıcı, Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya, Mahir Ünal, Ravza Kavakçı ve Mehmet Muş. Bunlar genel başkan yardımcısı olarak katılıyorlar. Bunula birlikte kongremize katılacak olan Bakanlarımız da olacak.

“Kongre öncesinde miting düzenlenecek”

Öncelikle bu süreçte 11 Mart Pazar günü tüm Bolulu hemşerilerimizin hepsini Sayın Cumhurbaşkanımızın katılacağı kongreye davet ediyoruz. Özellikle belirtmek istiyoruz kongremizin öncesinde Kapalı Spor Salonu öncesinde miting düzenlenecek. Bolulu hemşerilerimizi saat 12:00’da düzenlenecek olan mitinge, ilçelerimizi, köylerimizi, beldelerimizde yaşayan hemşerilerimizin hepsini bekliyoruz ve davet ediyoruz. 9 yıllık hasretin bitmesi için mitinge bekliyoruz.

“Bolu’yu kapsayan ve kucaklayan bir kongre olacak”

Bizler de AK Parti teşkilatı olarak 1 ayın altında kalan sürede tüm hazırlıklarımızı tamamlayarak ve ülkemizin Cumhurbaşkanına, genel başkanımıza yakışır bir şekilde kongre için bismillah dedik hazırlıklarımıza başladık. Bunları da Bolulu hemşerilerimize duyurmak istiyoruz. Bolu’yu kapsayan ve kucaklayan bir kongre olacağının müjdesini veriyorum. Çıktığımız bu meşakkatli yolda çalışan inanan herkesi Allah muvaffak eylesin diyor ve 11 Marttaki kongremize davet ediyoruz.       

Etiketler: