Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

HİGHWAY’DEN YEREL BASIN KÖŞESİ

HİGHWAY’DEN YEREL BASIN KÖŞESİ
Otoyol üzerinde faaliyet gösteren Highway Outlet AVM yönetimi tarafından alışveriş merkezi içinde yerel basın için bir köşe hazırlandı.


MEHMET FATİH YALINIZ

İçinde Bolu’da yayın yapan gazeteler ve dergilerin yanı sıra ulusal basından da yayınların yer aldığı basın köşesi için açılış töreni düzenlendi.

Açılış törenine, Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu, AVM Genel Müdürü Dr. Mehmet Arif Tuncer ve gazeteciler katıldı.

Kurdele kesilerek yapılan açılışın ardından konuşan, Highway Outlet AVM Genel Müdürü Dr. Mehmet Arif Tuncer, “Ankara İstanbul otoyolunun orta noktasında yer alan hem otoyol hizmet tesisi hem de Bolu ve Düzce’nin alış veriş merkezi konumunda olan ve Avrupa’nın en büyük otoyol alışveriş merkezi konumunda olan Highway Outlet AVM’de, yerel basınımızla ilgili böyle bir kalıcı eser bırakmaktan dolayı, yönetim kurulumuz adına çok mutluyuz. Gerek tüketicilerimiz ve misafirlerimiz, gerekse Bolu Halkı AVM’mizi ziyaret ettiklerinde dergi, gazete, haftalık, günlük, bütün basılı materyallere ulaşabilecekken aynı zamanda da standın içine yerleştirmiş olduğumuz bilgisayarla da yerel basın adına Bolu’daki bütün internet gazeteciliğini de takip etme imkanına sahip olacaklar. Bolu basını ile birlikte bu kalıcı eseri alışveriş merkezimize kazandırmış olmaktan dolayı çok mutluyuz. Standın bir özelliği daha var. Gazetecilerimizle birlikte burada bir sosyal sorumluluk projesine de imza atmış bulunuyoruz. Daha önce de elektrikli tekerlekli sandalyeler için içerde şarj istasyonumuz yoktu. Bu üniteleri de yine okuma köşelerimizin yanına koyarak engellilerimizin de aynı şekilde Bolu basını ile içli dışlı olmasını sağlama imkanına sahip olduk.” diye konuştu.

Tuncer’in ardından konuşan Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu ise şunları söyledi; “AVM yönetimi tarafından yerel basına gösterilen ilgiyi biliyoruz. Geçtiğimiz 10 Ocak’ta da bizi burada misafir etmişlerdi. Çok teşekkür ediyoruz. O gün de bahsedilmişti. Bu köşenin amacı yerel basına destektir. Yerel basını daha çok okutmaktır. Çok anlamlı bir yer, benim bildiğim kadarıyla Bolu’da ilk defa böyle bir yer yapılıyor. Emeği geçen Polsan yönetim kuruluna, sayın genel müdürümüze, ve AVM çalışanlarına teşekkür ediyorum.”