Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Gençlerle buluştu!

Gençlerle buluştu!
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ‘Başkan gençlerle buluşuyor’ etkinlikleri kapsamında son olarak Emine Mehmet Baysal Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.


Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, düzenli olarak her ay bir okulda gerçekleştirdiği ‘Başkan gençlerle buluşuyor’ etkinlikleri kapsamında son olarak Emine Mehmet Baysal Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi. Sohbet havasında geçen buluşmada gençlere ilkokuldan üniversiteye kadar eğitim hayatında yaşadıklarını anlatan Yılmaz, “Kendinize güvenip, çalışkan olduktan sonra başaramayacağınız hiç bir şey yok. Planlı, programlı çalışmalısınız ve kendinize güvenmelisiniz’ diye konuştu.

Konuşmasının devamında siyasete girdiği günlerden de bahseden Yılmaz daha sonra Bolu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan dev projelerle ilgili liseli gençlere bilgiler verdi.

Bolu’nun dünya da yaşanılabilir kentler arasında ilk sıralara gireceğini söyleyen Başkan Yılmaz; “Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar şunu söyledik, Bolu turizm, spor, sağlık ve üniversite kenti olacak. Çalışmalarımızı da hep bu hedefe yönelik gerçekleştiriyoruz. Bolu halkının da desteği ile bu güne kadar birçok projeyi hayata geçirdik. İnşallah önümüzdeki süreçte de birçok dev projeyi tamamlayarak Bolu’yu istediğimiz hedefe ulaştıracağız” dedi.

Başkan Yılmaz konuşmasının ardından gençlerden gelen soruları da içtenlikle yanıtlayarak hepsine ayrı ayrı teşekkür etti.