Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR GOL VURUŞU ÇALIŞTI

BOLUSPOR GOL VURUŞU ÇALIŞTI
Spor Toto 1.ligde iki haftadır aldığı mağlubiyetlerle hayal kırıklığı yaşatan ve ilk 2 iddiasını mucizelere bırakan Boluspor sahasında oynayacağı Grandmedical Manisaspor karşılaşması hazırlıklarına devam ediyor.


Kötü gidişe Grandmedical Manisaspor karşılaşması ile son vermek isteyen Boluspor’da hazırlıklar devam ediyor. Kırmızı beyazlı oyuncuların gol yollarında yaşadıkları sıkıntılardan dolayı gol vuruşu çalışmasını üzerine duruldu.

İki haftada alınan şok yenilgiler sonrası ilk 2 iddiasında büyük bir yara alan kırmızı beyazlılar, Play-Off iddiasını devam ettirmek isçin Grandmedical Manisaspor karşılaşmasını mutlak kazanmak istiyor.

Gazişehir Gaziantep FK karşısında Ryydel Poepon’in sakatlığı nedeniyle oynamadığı maçta gol yollarında sıkıntılar çeken ve hücum gücünde zayıflayan Boluspor, Hollandalı oyuncunun  sahalara dönmesi bekleniyor.

Ağrıları azalan ve Cumartesi günü oynaması beklenen Hollandalı oyuncunun ilk 11’de sahaya çıkarsa gol yollarında en büyük silahı olacak.  Ryydel Poepon’un oynaması durumunda  Ahmethan Köse’nin ilk 11’de sahaya çıkması beklenirken, genç golcü de teknik direktör Sait Karafırtınalar’dan forma bekliyor

Etiketler: