Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

VATADANDAŞLARA ÇAĞRIDA BULUNDU

VATADANDAŞLARA ÇAĞRIDA BULUNDU
4 Şubat Dünya Kanser Günü nedeniyle Bolu Lösemili Melekler ve Kanserle Mücadele Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Derneği bir etkinlik düzenleyeceğini bildirdi.


“Yalnız Değiller Sen Varsın” sloganı ile 14 Burda Avm’de düzenlenecek etkinliğe kanserle mücadele etmek ve farkındalık yaratmak amacıyla Bolu Lösemili Melekler ve Kanserle Mücadele Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Dernek Psikoloğu Eda Kumaş tüm dernek üyeleri ve vatandaşlara çağrıda bulundu.

Bolu Lösemili Melekler ve Kanserle Mücadele Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Eğitim Dernek Psikoloğu Eda Kumaş konuyla ilgili açıklamada yaptı. Kumaş; “4 Şubat dünya kanser günü farkındalık yaratmak amacıyla Bolu Lösemili Melekler ve Kanserle Mücadele Derneği Olarak 14 Burda Avm’de etkinlik düzenleyeceğiz. Bununla birlikte bizimle aynı amaç doğrultusunda hareket eden Batı Karadeniz Bölge Kan merkezine bağlı olarak çalışan Türk Kızılay’ı kan alma birimi de bizimle birlikte olacaktır. Tüm dernek üyelerimizi ve duyarlı vatandaşlarımızı etkinliğimize davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

Etiketler: