Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

104 kilodan 68 kiloya düştü

104 kilodan  68 kiloya düştü
Bolu AİBÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi akupunktur polikliniğinde gördüğü tedavi ile 36 kilo verdi.


 104 kilo olması nedeniyle hastaneye başvuran 22 yaşındaki Kevser Yıldız, akupunktur polikliniğinde geçen 9 aylık bir tedavinin ardından 68 kiloya inerek sağlığına kavuştu.

Bolu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi akupunktur polikliniğinde düzenli kontrollerini ve takiplerini aksatmayan Yıldız, “Hastaneye 104 kilo ile başvurduğumdaki umutsuz halimden eser kalmadı. Uzm. Dr. Nuran Parlak’ın kontrolünde 104 kilodan 36 kilo vererek 68 kiloya yani sağlıklı kiloma kavuştuğum için çok mutluyum. Öncelikle doktoruma ve hastanemize çok teşekkür ediyorum. Artık daha sağlıklıyım.” dedi.


 

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Erdal Dilekçi yaptığı açıklamada “Kevser gibi oldukça fazla hastamız var.  Bizim temel amacımız, hastanemize başvuran hastaları tıbbın tüm imkan ve yöntemleri ile tedavi edilmesini sağlamak. Hastanemiz sağlık hizmetlerinde fizik tedavi süreçlerinin yanında alternatif tıp uygulamalarına da başarılı bir şekilde devam ediyor. Kevser YILDIZ gibi akupunktur ile sağlığına kavuşmak isteyen hastalarımızı alternatif tıbbın imkânlarından faydalanmak için hastanemize bekliyoruz” dedi