Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“ÜMRANİYESPOR MAÇININ TELAFİSİNİ GAZİANTEP’TE YAPA

“ÜMRANİYESPOR MAÇININ TELAFİSİNİ GAZİANTEP’TE YAPA
Boluspor, TFF 1’inci ligin 19’uncu haftasında kendi sahasında Ümraniyespor’a 1-0 mağlup olarak haftayı puansız kapattı. Ligde 7’inci sırada yer alan Boluspor’da Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı açıklamalarda bulundu.

Başkan Çarıkcı; “Artık bu haftayı unuttuk. Bu haftaki Gazişehir Gaziantep maçına odaklandık. İnşallah bu haftaki Ümraniyespor maçının telafisini Gaziantep’te yapacağız” dedi.

“TARAFTARIMIZ STADI DOLDURDU”

Ümraniyespor maçında stadı dolduran kırmızı beyazlı taraftarlara teşekkür eden Çarıkcı; “İkinci yarıya Giresunspor galibiyetiyle başladık. Bu hem bizi hem de teknik heyet, futbolcuları ve taraftarları mutlu etti. Bu haftada çok güzel bir hafta oldu. Maçtan önce yaklaşık 3–4 bin seyirci Doğu’da savaşan Mehmetçik’e büyük bir gösteri yaptılar. Allah razı olsun. Taraftarımız gerçekten stadı doldurdu Boluspor’un heyecanıyla birlikte” dedi.

“HİÇ BEKLEMEDİĞİMİZ BİR SONUÇ OLDU”

Ümraniyespor maçında hiç beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını sözlerine ekleyen Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı; “Bu maçta inşallah 3 puan alırız dedik. Futbolda hiç beklemediğimiz bir skor tablosu ortaya çıktı. Maçın içersinde 3–4 net pozisyon, 3–4 tane daha iyi pozisyonlar vardı ama atamadık. Sonuçta bir hatadan dolayı da golü yedik. Hiç beklemediğimiz bir sonuç oldu. İyi futbol bütün herkesi mutlu etti” şeklinde konuştu.

“İNŞALLAH BU MAÇTA 3 PUAN ALIRIZ”

Ligin 20’inci haftasında deplasmanda oynayacakları Gazişehir Gaziantep maçına odaklandıklarını ifade eden Çarıkcı; “Artık bu haftayı unuttuk. Bu haftaki Gazişehir Gaziantep maçına odaklandık. İnşallah bu haftaki Ümraniyespor maçının telafisini Gaziantep’te yapacağız. Takımımızda Cuma günü Gaziantep’e hareket edecek. İnşallah bu maçta 3 puan alırız” ifadelerini kullandı.

 

Etiketler: