Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“NEREDEYSE TEK KALE OYNADIK”

“NEREDEYSE TEK KALE OYNADIK”
Boluspor, TFF 1’inci ligin 19’uncu haftasında kendi sahasında Ümraniyespor’a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar açıklamalarda bulundu.

Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar; “En az 7-8 tane net pozisyon bulduk. Neredeyse tek kale oynadık. Oynanan futbol ve mücadele beni fazlasıyla tatmin etti. Sadece bir maç kaybettik. Avantaj'da kaybettik ama önümüzde daha 15 maç var” dedi.

Karafırtınalar sözlerine şöyle devam etti: “Kendi sahamızda kaybettiğimiz için üzgünüz. Berabere kalsak üzüleceğimiz bir maçı kaybettik. Ligin haklı lideri ile oynadık. Buraya gelirken oynadığı futbol ve yaptıkları işler ile konsantre olduğumuz bir takımdı. En az 7-8 tane net pozisyon bulduk. Neredeyse tek kale oynadık. Oynanan futbol ve mücadele beni fazlasıyla tatmin etti. Sadece bir maç kaybettik. Avantaj kaybettik ama önümüzde daha 15 maç var. Oyuncularım böyle oynamaya devam ederse kolay kolay maç kaybetmeyiz. Bu arzu ve istek son maça kadar devam edecek. Kimsenin şüphesi olmasın. Sadece bugün kendi sahamızda kaybettiğimiz için üzgünüm. Belki bir kaybetme hakkımız vardı bu içerde olduğu için çok üzgünüz” şeklinde konuştu.

Etiketler: