Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN YILMAZ CUMHURBAŞKANI İLE NE GÖRÜŞTÜ?

BAŞKAN YILMAZ CUMHURBAŞKANI İLE NE GÖRÜŞTÜ?
Alaaddin Yılmaz “AK Parti Genel Merkezi’ne hakkımda iki dosya daha göndermişler” dedi ve ekledi: Gücümüzü Ankara’daki o koca adamdan aldığımızı bilesiniz…

Yılmaz ayrıca Cuma günü Ankara’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Bolu kongresine davet ettiğini ifade etti.

Özel Haber: Aslı Akış

AK Parti’nin ertelenen kongre süreci ile birlikte yıllardır konuşulan fakat bir türlü ortaya çıkmayan AK Partililerin birbirleri hakkında hazırladıkları dosyalar da ortaya çıkmıştı. Artık herkesin bildiği dosyalar AK Parti’nin Merkez İlçe Danışma Meclisi toplantısına da damgasını vurdu. Kürsüye çıkan hemen hemen tüm konuşmacılar bu dosyalardan bahsederken, bunun yanlışlığına dikkat çekti.

Kürsüye gelen ve bu dosyaları yıllardır dile getiren Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz kendisi hakkında iki tane daha dosyanın Genel Merkeze gönderildiğini belirterek, Ankara’da önceki gün gerçekleşen İl Başkanlı toplantısında Recep Tayyip Erdoğan’ı da yeniden Bolu’ya davet ettiği bilgisini verdi.

“BU PARTİ BELEDİYECİLİKTEN GELDİ”

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, burada yaptığı konuşmada öncelikli olarak 2019 yılında gerçekleşecek olan seçimlerin önemine değindi. İşlerinin kolay olmadığını belirten Yılmaz, “İşimiz kolay değil. Her seçim döneminde bu seçim çok önemli dedik. Sıradan bir seçime hiç rastlamadık. Partimiz kurulalı 15 yılı geçiyor. 14 ay sonra yerel yönetimler seçimine giriyoruz. Hesaba dayalı olanlarla, hasbi olanlar arasında sıkıntı var. Bu sıkıntıyı aşamadık. Önemli olan bıraktıktan sonra hoş bir seda bırakabilmek. 14 ay sonra seçime giriyoruz. Eğer bu seçimlerden başarıyla çıkarsak, ondan sonra Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri gelecek. Özel bir coğrafyaya sahip olan Bolu’nun bütün ilçe ve beldelerle beraber bir bütün olarak geleceğe taşımak zorundayız ve bir dünya kentini ortaya çıkarmak zorundayız. Dünya’da yaşanabilir kentler arasında olmak zorundayız. Bu parti belediyecilikten geldi. Biz belediyecilik anlamında çok iddialı olmak zorundayız. Bu 14 aylık süreçte hep anlatacağımız konu şu olacak. Ben 14 yıldır yol yapıyorum. Bolu Belediyesi olarak her yıl 50 ile 70 kilometrelik yol yaptığımızı söylersek, işin ne anlam ifade ettiğini kavrayabilirsiniz” diye konuştu.

“DAHA YENİ ÖĞRENDİM İKİ DOSYA DAHA GÖNDERMİŞLER”

Ankara’da gerçekleşen İl Başkanları toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğanla görüştüğünü belirten Başkan Yılmaz konuşmasının buradaki bölümünde ‘dosya’ gündemine de değindi. Yılmaz şöyle konuştu; “Cumhurbaşkanımızın, Belediye Başkanları ile yaptığı toplantıda, birlikteydik. Az önce Mehmet Beyinde bahsettiği gibi sıkıntılı bir süreçten geçtik. İnşallah bu süreçleri bir daha geçirmeyiz. Daha yeni öğrendim 2 tane daha dosya göndermişler. En fazla şikayet edilen, en fazla hakkında dosya çıkartılan, en fazla sorgulanan belediye başkanı benim. Allah’a şükür. Burada gücümüzü sadece sizlerden aldığımızı aynı zamanda Ankara’daki o koca adamdan aldığımızı bilesiniz. Kendisine kongrede, Bolu’ya mutlaka gelmesini söylemiştim. ‘Tamam’ demişti. Tam gelecekken olmadı. Dün akşam tekrar kendisine ‘kongreye geleceksiniz değil mi efendim’ dedim. ‘Geleceğim’ dedi. ‘Bir talimatınız var mı?’ dedim. ‘Artık birlikteliğinizi sağlayın’ ve Bolu’ya selam söyledi” diye konuştu.” 

Etiketler: