Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SAİT HOCADAN DUYGUSAL KONUŞMA

SAİT HOCADAN DUYGUSAL KONUŞMA

Boluspor, Ümraniyespor ile oynayacağı maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Sait Karafırtınalar yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, pas çalışması gerçekleştirildi. Daha sonra gol vuruşu ve taktik antrenmanı ile devam eden çalışmalar, stretching ile sona erdi.

Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, antrenman öncesi kırmızı beyazlı oyunculara duygusal bir konuşma yaptı.

Karafırtınalar, ligin lideri ile karşılaşacaklarını ve çok dikkatli olmalarının altını çizerek; “Gerçekten lider olan bir takıma karşı oynayacağız. Bugünden itibaren konsantre olmaya çalışıyoruz. Tabii ki maçın içinde maça konsantre oluyoruz. Bugüne kadar öyle oynadık ama her hafta bir tane yiyeceğiz. Bana göre en önemli virajlardan bir tanesini döneceğiz. Eğer yüksek konsantrasyonlu istek ve arzulu geçen haftaki gibi daha az pozisyon vererek oynarsak bu takımı da geçeriz diye düşünüyorum. Onlar çekiniyor bizden. Ben kimseden çekinmiyorum. Samimiyetimle söylüyorum. İç sahada oynayacağız. Alan, zaman verirsen değerlendirirler kaliteli oyuncuları var. Skoru değiştirebilecek oyuncuları var. Bakıldığında bizden 10 tane gol atmışlar gibi görünüyor. Ama son maçta 7 tane attılar. Sonuçta 3 tane fazla gol atmışlar. Bizden onlar kadar atıyoruz. 8 haftalık sıkıntılı bir dönem geçirmişiz. Bundan sonra yediğimiz 2 tane gol var. Herkes bizim düşüşümüzü bekliyor. Bende diyorum ki, aksine biz daha çok çıkış yapacağız. Her geçen gün bizim kalitemiz biraz daha yukarı çıkacak. Her oynayan oyuncu, üstüne koya koya gidecek. Herkes kendine güvenerek, yardımlaşarak oynasın. Çok önemli bir şey yakaladık. İkinci yarıya 6’ıncı sırada başladık haftayı 5’inci sırada bitirdik. Bu tabii sizin sayenizde geldiğimiz günden buyana bizi her hafta yukarılara çıkardınız. Sizden her hafta oynadığınız maçlarda düşüş beklendi ama siz buna izin vermediniz çıtayı hep yukarılara taşıdınız. Bunu siz başardınız biz bir yere kadar varız. Başarının en büyük payı sizlerin. Alınan galibiyetler hem sizleri hem bizleri memnun ediyor.

Bu maçları geçtiğimizde işi bitireceğiz. Bu maçları kazanacak olan sizlersiniz. Onun için kendinizi iyi hazırlayın. Bu saatten sonra kafanızı başka şeylerle yormayın. Buraya geldiğimizden beri her hafta para kazanmışız, sizlerden Allah razı olsun” dedi.  

Kırmızı beyazlılar, Cumartesi günü gerçekleştireceği antrenman ile Ümraniyespor maçı hazırlıklarını tamamlayacak.