Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

EMEKLİLERİN DİKKATİNE...

EMEKLİLERİN DİKKATİNE...
2017 yılına ait emekli, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alanların maaşlarına ait 2018 Ocak ayı zam farkları bugün ödeniyor.

2017 Yılına Ait Ek Tütün İkramiyesi Tutarları ile Emekli, Vazife Malulü, Dul veya Yetim Aylığı Alanların Maaşlarına Ait 2018 Yılı Ocak Ayı Zam Farklarının Ödenmesi Harp veya vazife malullüğü aylığı bağlananlarla bunların hak sahiplerine, bu kapsamda olanlardan tekrar çalışmaya başlamaları sebebiyle maaşları kesilenlere ve vazife malulü olup aylık bağlanmadan sınıf veya görev değiştirerek çalışmaya devam edenlere ödenmesi gereken 2017 yılına ait Tütün İkramiyesi tutarları hak sahiplerinin banka hesaplarına veya PTT merkezlerine gönderilerek bugün ödenecek.

Bu kapsamda yer alan 57 bin 790 kişiye yapılacak toplam ödeme 135 milyon 850 bin 204 lira 22 kuruş oluyor. Harp malulleri ile vazife maluliyetine neden olan olayın türüne bakılmaksızın tüm vazife malullerinin (Erbaş, Er, Subay, Astsubay, Uzman Jandarma, Polis gibi emniyet güçlerinin yanı sıra vazife malulü olan öğretmen, mühendis, doktor, memur gibi sivil vazife malulleri) faydalandığı bu ödeme, maluliyet dereceleri ve maluliyet göstergelerine göre 2 bin 388 lira 10 kuruş ile 4 bin 342 lira arasında değişiyor.

BUGÜN ÖDENECEK

Ayrıca emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alan toplam 2 milyon 174 bin 344 kişinin 1 Ocak 2018 tarihinden geçerli olmak üzere aylıklarında oluşan fark tutarları, aylık almakta oldukları Banka ve PTT Şubelerine gönderilerek bugün ödemeleri yapılacak.

Etiketler: