Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TRİBÜN LİDERLERİNDEN ÇAĞRI

TRİBÜN LİDERLERİNDEN ÇAĞRI
Her hafta Salı günleri Köroğlu TV ekranlarında yayınlanacak olan ‘Serbest Vuruş’ programı bu haftada dolu dolu geçti. Programa, Yarenler tribün lideri Yasin Yurdakul ve Cadde 14 tribün lideri Fatih Altundal katıldı.

Mustafa Özkan’ın moderatörlüğünü yaptığı programda yorumcu olarak Rasim Yılmazdemir katıldı. Programda, Boluspor’da yaşanan son gelişmeler ve hafta sonu oynanan Akın Çorap Giresunspor maçı değerlendirildi. Kırmızı beyazlıların tribün liderleri Yurdakul ve Altundal, Pazar günü Bolu Atatürk Stadyumunda oynanacak olan Boluspor-Ümraniyespor maçına Bolusporlu taraftarları davet etti.

“ÜMRANİYE MAÇINA KİLİTLENDİK”

Yarenler tribün lideri Yasin Yurdakul, Boluspor’un hafta sonu oynanacağı Ümraniyespor maçının sezonun kilit maçı olduğunun altını çizerek; “Bu sezon iki dönem gibi geçti. Bir Fuat hoca zamanı ve Sait hoca zamanı. Fuat hocayı da yabana atmak istemiyorum. Sağ olsun geçen sene Play-Off oynadık. İyi veya kötü takımı götürdü. Sait hoca geldi. Bütün şehir olarak bir karamsar oldu. Hedefi olan takımda ‘Sait hoca ne alaka’ dendi. Görünüyor ki, takım yürüdü gidiyor. Giresun maçından 3 puan fazlasını kazandık. 6 puanlık maçtı. Arayı açmadık. Hedefe doğru gidiyoruz. Biz Giresun maçında siyaseti de yendik. Giresun’un yaptığı transferlerde Bakanlar devreye giriyor. Bizde kendi yağımızda kavruluyoruz. 3 puan aldık sevinçliyiz. 1 puana razıyken, 3 puanın gelmesi bizleri çok mutlu etti. Bu 3 puanın anlam kazanması için Ümraniyespor maçını mutlaka almamız gerekiyor. Takım iyi, ivme kazandı. Oyundan düşmüyoruz. Santos gibi bir oyuncunun sonradan oyuna girip, Melih’in sonradan girip takıma verdiği katkılar belli. Ümraniye maçına kilitlendik. Sadece biz değil, bütün şehrin bu maça kilitlenmesi gerekiyor. Stadın dolması lazım. Dolmazsa bizim ayıbımızdır. İyi gidiyoruz”

“HERKES HEYECANLI, HERKES BU MAÇI BEKLİYOR”

Cadde 14 tribün lideri Fatih Altundal ise, Boluspor sevdalılarını Pazar günü oynanacak olan Ümraniyespor maçına davet ederek şunları dile getirdi: “Sezona Fuat hocayla başladık. Aslına bakarsanız, çok büyük hayal kırıklığıyla başladık. Kimse aldığımız 8 puanı beklemiyordu. Daha farklı hedefler vardı. Daha sonra Sait hoca geldi. Hepimiz karamsardık. Sait hoca güzel başladı, güzel devam ediyor. Bence bu ligin en iyi takımı biziz. Bizim hiçbir siyasi gücümüz yok. Kalıcı gelir kaynağımız olmamasına rağmen bu ligin en iyi takımı biziz. İnşallah sezonun sonunda da bu gücümüzü gösterip, ilk 2’den şampiyon oluruz düşünüyorum. Hafta sonu oynayacağımız Ümraniyespor maçı içinde gençlerle konuşuyoruz, sağlam adımlarla gidiyoruz. Herkes heyecanlı, herkes bu maça kilitlendi. Bizim burada stadı doldurmamız lazım. Herkes formasını giysin, herkes kırmızı beyaz atkısını taksın. Bu şehirde atkıya ulaşamayacağımız bir yer yok. Üzerimize düşeni hafta sonu yapıp Ümraniye’den de 3 puanı alıp, yukarıyı iyice karıştırırız diye düşünüyorum.”

Etiketler: