Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GENÇ YILDIZ KARADENİZ’DE ESTİ

GENÇ YILDIZ KARADENİZ’DE ESTİ
Giresun’da son sekiz dakikalık bölümde fırtına estiren Melih Okutan, Karedeniz’e kafa tuttu. Boluspor’dan, Fenerbahçe’ye büyük umutlarla transfer olan ve şans verildiği karşılaşmalarda adını puanlara yazdıran genç yıldız Karedeniz’de fırtına gibi esti.

Melih Okutan fırtınası Karedeniz’de esti. Giresunspor karşısında son 8 dakikada şans bulan ve Andre Santos ile birlikte adeta rüzgar gibi esen Melih Okutan bir gol bir asistle maçın yıldızı oldu.

Kupa maçlarında ilk 11’de şans bulan ve bu maçlarda yıldızlaşan Melih Okutan en son TFF 1. ligde Samsunspor karşısında ilk 11’de sahada yer almıştı. Akın Çorap Giresunspor karşısında rakibin ağır bekleri olması sonrasında ilk 11’de sahaya çıkması beklenen genç yıldız teknik direktör Sait Karafırtınalar’dan 82’inci dakikada şans bulmuştu.

Oyunda kaldığı 8 dakikalık sürede adeta sahanın tozunu attıran Melih Okutan galibiyetin mimarlarından oldu. Lig de ve kupada 17 maçta forma giyen genç yıldız 905 dakika sahada kaldı. Rakip fileleri 6 defa havalandıran Melih Okutan yaptığı 6 asistle dikkat çekiyor.

Etiketler: