Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Meral Akşener Bolu'ya geliyor

Meral Akşener Bolu'ya geliyor
İyi Parti Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın, İYİ Parti Bolu İl binasının resmi açılışını yapmak üzere İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, 25 Ocak Perşembe günü Bolu’ya geleceğini yazılı bir açıklama ile duyurdu.

 ‘Türkiye İyi Olacak’ sloganı yola çıkan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bolu’da İYİ Parti İl Binasının resmi açılışını yapmak üzere 25 Ocak 2018 günü saat: 12.00’da Bolu’ya geliyor. Kent meydanındaki İl Başkanlığı binasının resmi açılışı için gelecek olan Akşener’i karşılamak ve ağırlamak için şimdiden hazırlıklar başladı.

Mehmet Aydın, konuya dair yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Değerli Bolulular, İYİ Parti olarak ülke genelinde teşkilatlanmalarımızı büyük ölçüde tamamladık. İl ve ilçe binalarımız açıldı. İYİ Parti Bolu teşkilatımız kuruldu il ve ilçe binalarımız faaliyete geçti, üye kayıtlarımız da sizlerin yoğun ilgisiyle başladı. İYİ Parti’yi yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza teşekkürü bir borç biliriz.

Bu anlamda İYİ Parti Bolu İl binamızın resmi açılışını yapmak üzere Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, 25 Ocak Perşembe günü Saat 12.00’ de siz Bolulu hemşerilerimizle buluşacak, açılış programından sonrada halkımızla birlikte esnaf ziyareti yapacaktır.

Bolulu hemşerilerimizin sorunlarını dinlemek dertleşmek için ve Parti binamızın açılış törenine katılmak için 25 Ocak Perşembe günü Saat 12.00 ‘de tüm Bolu halkımızı Valilik Meydanına bekliyoruz, kıymetli hemşerilerimizi yanımızda görmek bizleri onurlandıracaktır”

Etiketler: