Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MÜSİAD'DAN ÖNEMİ KONFERANS

MÜSİAD'DAN ÖNEMİ KONFERANS
3.Göz Danışmanlık CEO’su Hikmet Baydar’ın katılımı ile Müsiad Bolu Şubesinde “Üretim Yönetimi” konulu konferans verilecek.  MÜSİAD Bolu Şubesi, 3.Göz Danışmanlık CEO’su Hikmet Baydar’ın Katılımı İle “Üretim Yönetimi” Hakkında verilecek konferansa Tüm Kobi ve İşletmelerini davet etti.

 

MÜSİAD Bolu Şubesinde gerçekleştirilecek “Üretim Yönetimi” konferansın amacı firma sahiplerini, kurumsallaşmak isteyen firmaları ve genç girişimcileri bilgilendirmek. Konferans 26 OCAK 2018 Cuma günü Saat 19.00’da MÜSİAD Bolu Şubesinde gerçekleştirilecek. Ayrıca firmalar 3 yılık bilanço ve gelir tablosunu Excel formatında getirip Hikmet Baydar ile birebir ücretsiz görüşme imkânı bulacaklar. KONFERANS DETAYLARI

 

Süreç Yönetimi

 

a)Ortalama sipariş süresi, tahmini termin süreci, ambalaj şekli beklentisi, teslimat şekli cezai yaptırımları vb., b)Tedarikçi ilişkileri üretimi en iyi maliyete mi yapıyoruz? En iyi fiyatla mı, ne zaman nasıl yapıyoruz? Teslim şekli ve cezai yaptırımlar, iş akış süreleri ve kapasite kontrolü, makina yönetimi, her makinanın en verimli şekilde üretim şeklinin netleştirilme, her makinanın hedef kapasitesinin netleştirilmesi, bakım süreçlerinde üretimin aksatılmaması için planlama yapılması, insan yönetimi, işe göre inşa seçimi, hizmet içi eğitim planlamak, ekip ruhu oluşturmak, çalışan memnuniyeti arttırıcı tedbirler (motivasyon)

Randevu almak için (0374)218 20 20 yi arayabilir.