Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“OYUNCULARIMIZI SON BÖLÜME SAKLADIK”

“OYUNCULARIMIZI SON BÖLÜME SAKLADIK”
Boluspor, TFF 1’inci ligin 18’inci haftasında deplasmanda Akın Çorap Giresunspor’u son dakikalarda attığı gollerle 2-0 mağlup ederek haftayı galibiyetle kapattı. Karşılaşmanın ardından Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar açıklamalarda bulundu.

Boluspor teknik direktörü Karafırtınalar; “Hafta içi iki takımda kupa maçı oynadı. Biz %80 rotasyonlu bir kadroyla oynamıştık. Rakibin ilerleyen dakikalarda fiziksel anlamda sıkıntı yaşayabileceğini düşündük. O yüzden süratli oyuncularımızı son bölüme sakladık. Onlarında verdiği %100 katkıyla maçı kazandık” dedi.

Karafırtınalar sözlerine şöyle devam etti:“Öncelikle oyuncularımı kutluyorum. Çok önemli bir deplamanda, çok önemli bir üç puan aldık. İkinci yarıya çok iyi bir başlangıç yaptık. Hafta içerisinde rakibimiz Süper Ligin liderini kupa dışına bıraktı. Giresunspor çok formda bir takım. Böyle bir deplasmandan üç puan almak çok önemliydi. Hafta içi iki takımda kupa maçı oynadı. Biz %80 rotasyonlu bir kadroyla oynamıştık. Rakibin ilerleyen dakikalarda fiziksel anlamda sıkıntı yaşayabileceğini düşündük. O yüzden süratli oyuncularımızı son bölüme sakladık. Onlarında verdiği %100 katkıyla maçı kazandık.”

 

Etiketler: