Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

VALİ BARUŞ’DAN YARIYIL TATİLİ MESAJI

VALİ BARUŞ’DAN YARIYIL TATİLİ MESAJI
Bolu Valisi Aydın Baruş, 2017-2018 eğitim öğretim yarıyıl tatili sebebiyle öğrenci, öğretmen ve aileler için bir mesaj yayımladı.

 Baruş; “Eğitim süreci, toplumları oluşturan bireylerin yetişmesinde, bu bireylerin geleceğe ilişkin umutlarının korunmasında, çok önemli rol oynayan bir zaman dilimidir. Amacımız, çocuklarımızın her dönem başarılı olmaları ve geleceğe daha güvenli ve umutlu bakabilmelerine olanak hazırlamaktır” dedi.

Ülkemizin geleceği çocuklarımızı daha iyi yarınlara hazırlamak üzere bir sonraki eğitim-öğretim dönemine enerji ve umut dolu bir başlangıç yapmalarını ümit eden Vali Baruş mesajında şunları söyledi: “2017-2018 eğitim-öğretim yılının birinci dönemini geride bırakarak, yarıyıl tatiline girmiş bulunmaktayız. Eğitim süreci, toplumları oluşturan bireylerin yetişmesinde, bu bireylerin geleceğe ilişkin umutlarının korunmasında, toplumsal mutluluğun, birlik ve beraberliğin sağlanmasında,  ülkelerin medeniyet yarışında ön sıralarda yer almasında çok önemli rol oynayan bir zaman dilimidir. Amacımız, çocuklarımızın her dönem başarılı olmaları ve geleceğe daha güvenli ve umutlu bakabilmelerine olanak hazırlamaktır. Başarılı ve huzur dolu bir yarıyılın tamamlanmasına katkıda bulunan değerli okul yöneticileri ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.

“KENDİNİZE OLAN GÜVENİNİZİ DİRİ TUTARAK İYİ BİR TATİL GEÇİRİN”

Sevgili Öğrenciler; Büyük bir heyecan ve umutla başladığınız öğretim yılının birinci dönemini huzur içerisinde tamamladınız. Bir kısmınız çalışmalarınızın karşılığı olan başarılarınızı karnelerinize yansıtarak gösterdiniz. Bir kısmınız ise çeşitli nedenlerle beklediğiniz başarıyı gösteremediniz. Karnenizdeki notlarınız ne olursa olsun umudunuzu, inancınızı ve kendinize olan güveninizi diri tutarak iyi bir tatil geçirmenizi temenni ediyorum. 

Bu tatil döneminde öncelikle dinlenmenizi, bunun yanında kitap okuma, çeşitli sportif, kültürel ve sosyal faaliyetlerde bulunma gibi etkinlikler ile kendinizi geliştirecek faaliyetlerde bulunmanızı ve böylelikle bir sonraki eğitim-öğretim dönemine enerji ve umut dolu bir başlangıç yapmanızı ümit ediyorum.

“ÇOCUKLARIMIZ BİZİM EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZDIR”

Kıymetli Veliler; Çocuklarımız bizim en değerli varlıklarımızdır. Çocuklarımızı sadece dönem veya yılsonunda aldıkları notlarla değerlendirmeyiniz. Bazı öğrencilerin karnelerinde arzu edilmeyen notlar olabilir. Bunları çocuklarımıza yansıtmadan nedenleri üzerinde kendimizi sorgulayarak, sorunların kaynağına ulaşma ve çözüm yollarını aramamız gerekiyor. Çocuklarımızın ikinci dönemde eksiklerini tamamlayıp daha başarılı olmaları öğretmenleri ile iletişim içerisinde birlikte hareket edip, onlara vereceğiniz destekle mümkün olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, okullarımızda görev yapan değerli yönetici ve öğretmenlerimize, sevgili öğrencilerimize ve değerli velilerimize sağlıklı ve mutlu bir tatil dönemi diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

 

Etiketler: