Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

HEDEFİM A MİLLİ TAKIM’A YÜKSELMEK

 HEDEFİM A MİLLİ TAKIM’A YÜKSELMEK
Boluspor’un genç oyuncusu Umut Meras, hedefinin A Milli Takım’a yükselmek olduğunu ifade ederek, “Hedefim Boluspor ile Süper Lig’e çıkıp orada oynayıp daha sonra A Milli Takım’a yükselmek” dedi.

 TFF 1. Lig’in devre arasında Antalya’da hazırlıklarını sürdüren Boluspor’da genç futbolcu Umut Meras, İhlas Haber Ajansı’na (İHA) açıklamalarda bulundu. Kamp döneminin yoğun geçtiğini söyleyen Umut Meras, “Geldiğimizden beri çift antrenman yaptık. Hocamız buna neşe katıyor. Zorlu bir sürece giriyoruz. TFF 1. Lig’in ikinci yarısı daha zorlu geçiyor. O yüzden iyi çalışmamız lazım. Takımımıza yeni arkadaşlarımız katılmadı ama isimleri geçen arkadaşlar var. Umarım daha iyi olacağız” diye konuştu.

 “UYUM SÜRECİ UZUN SÜRDÜ”

 Takıma yeni gelen oyuncuların uyum sürecinin uzun sürdüğünü dile getiren Meras, “Yeni hocalar gelince adaptasyon zor oldu ve lige kötü başladık. Hoca değişikliği takıma iyi geldi. Sait hocamız bu ligi bilen bir hoca. Oyuncularla iletişimi çok iyi. O yüzden iyi gidiyoruz” şeklinde konuştu.

 “HEDEFİM A MİLLİ TAKIM’A YÜKSELMEK”

Uzun süreçte hedefinin A Milli Takım’a yükselmek olduğunu dile getiren genç futbolcu, “Boluspor ile Süper Lig’e çıkıp orada forma giyerek daha sonra A Milli Takım’da oynamak istiyorum. Bizim hedefimiz ilk ikiden çıkmak. Bu sene inşallah Süper Lig’e çıkabiliriz. Boluspor köklü bir kulüp. Zamanında dört büyüklere kök söktürmüş bir takım. Şu anda Başkan Necip Çarıkçı ile kalkınma planı içerisindeyiz. İnşallah iyi olacak” açıklamasında bulundu.

 “YENİ MALATYASPOR VE GENÇLERBİRLİĞİ’NDEN TEKLİF ALDIM”

 Süper Lig’den Yeni Malatyaspor ve Gençlerbirliği’nden teklif aldığını açıklayan Umut Meras, “Başkanımız bana, ‘Bu sene şampiyon olup lige çıkacağız, seni hiçbir yere bırakmıyorum. Teklifleri bu seneden sonra değerlendir’ dedi. Ne kadar kısa sürede Süper Lig’e ulaşırsanız o kadar iyi. Ben Boluspor’un çocuğuyum, burada yetiştim. A takımda 4 yıldır oynuyorum ve buradan Ümit Milli Takım’a gittim. O yüzden başkanın durumunu olumlu karşıladım. Takımımla da 1.5 yıllık yeni sözleşme imzaladım. Yarım sezon sonrasında durumlara bakacağız” diye konuştu.

Etiketler: umut meras boluspor