Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÇARIKCI, İKİNCİ YARIDAN UMUTLU

ÇARIKCI, İKİNCİ YARIDAN UMUTLU
Boluspor, ikinci devre hazırlıklarını Antalya Belek’te sürdürüyor. Kırmızı beyazlıların Başkanı Necip Çarıkcı’da takımı Antalya’da yalnız bırakmıyor. Bütün antrenmanları takip eden Çarıkcı, oyuncuların kampta sergilediği performanstan memnun. Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, kırmızı beyazlıların akşam yaptığı antrenman öncesinde sorularımızı yanıtladı.

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı; “İnşallah Boluspor geçen sene kaybettiği şampiyonluğu bu sene yakalamak için şans bizim yanımızda olur” dedi.


“İKİNCİ YARI BİRAZ DAHA ZOR GEÇECEK”

Kampın iyi geçtiğini aktaran Başkan Çarıkcı; “Takımımız Antalya’da kampta. Bizde Futbol Şube Sorumlusu Hakkı Öztabağ ile birlikte takımın yanındayız. Burada onlara biraz daha moral vermek ve antrenmanları izlemek için buradayız. Antrenmanlar iyi geçiyor, kamp iyi geçiyor. İkinci yarı biraz daha zor geçecek. Bugüne kadar sakat oyuncumuz olmadı. Şu an iyi yoldayız” şeklinde konuştu.

“İNŞALLAH ŞANS BİZİM YANIMIZDA OLUR”

İlk olarak Teleset Mobilya Akhisarspor ile oynayacakları kupa maçına odaklandıklarını sözlerine ekleyen Çarıkcı; “Öncelikle bir kupa maçımız var. Kupa maçına Manisa’ya gideceğiz. İnşallah ikinci devre son 7 maçtaki heyecanımız devam eder. Takımdan ümitliyim. Hocamız, altyapıya ve gençlere önem veren bir hocamız. İnşallah Boluspor geçen sene kaybettiği şampiyonluğu bu sene yakalar. İnşallah şans bizim yanımızda olur” dedi.

“DEVLET HER TAKIMA PARA VERİYOR”

Ligde haksız rekabetin ortaya çıktığını işaret eden Çarıkcı, “Rakiplerde oyuncu alıyor. Ankaragücü herhalde yine 5 milyon TL almışlar. Devlet her takıma para veriyor. Bu da haksız rekabeti ortaya çıkarıyor. Bakanı olan, büyük başkanı olan insanlar paraları veriyor. Bizlerde bekliyoruz” şeklinde konuştu.

“YAKLAŞIK 45.000 TANESİNİ BEN VE YÖNETİM KURULUM ALDI”

Boluspor’un Şubat ayında düzenleyeceği eşya piyangosu hakkında da bilgiler veren Boluspor Kulübü Başkanı necip Çarıkcı; “100.000 bilet bastırdık. Yaklaşık 45.000 tanesini ben ve yönetim kurulum aldı. Kalan 55.000 bileti, başta Valimizde, Bolu’da iş adamlarımızdan destek bekliyoruz. Niyetimiz Boluspor’a 600-700 bin TL kaynak bulabilirmiyiz niyetindeyiz. Bir taraftan diğer kulüplere paralar hazır geliyor. Bizlerde böyle projelerle değişik yöntemlerle, ricalarla zamanımızı bu şekilde değerlendiriyoruz. Perşembe ve Cuma günü Milli Piyangoyla ilgili Kaymaklıklara, Belediyelere gideceğim, daire müdürleriyle toplantı yapacağım. Tek hedefimiz kulübümüzün Milli Piyango’dan para kazanması” ifadelerini kullandı.  

REKLAM TABELALARI BOLUSPOR’UN OLDU

Boluspor’un gelirlerini 1 yıl içinde 300 bin TL’ye çıkarma hedeflerinin olduğunu söyleyen Çarıkcı sözlerini şöyle noktaladı: “Parkomatlar bizdeydi. Daha sonra özel sektör yapamadı. Tekrar parkomatları biz aldık. Sağ olsun Bolu Belediye Başkanımızda şehir merkezindeki reklamlarını da Boluspor Kulübü aldı. Buradan Bolu Belediye Başkanıma teşekkür ediyorum. Bizim bütün niyetimiz aylık geliri 300 bin TL’ye çıkarmaktı. Oradan da bir gelir gelecek. 2-3 tane taksi plakası var. Amacım bu geliri 1 yıl içinde 300 bin TL’ye çıkarmak istiyorum. Aldığımda 115 bin TL gelir vardı, bıraktığımda 75 bin TL gelirle teslim ettim. 6 yılda gelir 115’ten 75’e düştü. Şuanda 150 bin TL’yi bulacağız. Amacımız 300 bin TL’yi yakalamak”

Etiketler: