Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GAGA TOST

GAGA TOST
İşte GAGA TOST böyle kuruldu…  Evli, iki çocuklu, eski bankacı bir annenin, başımıza ne kadar kötü şeyler gelse de hayatı daha iyi bir yer haline getirme arzusu ve insanları biraz olsun gülümsetebilme isteği ile…

  

 ‘Bankadan mutfağa’ patika bir yol

 Gaga Tost’un kurucusu Gamze Yıldırım üniversiteden mezun olduktan sonra Türk Ekonomi Bankası’nda çalışmaya başladı. Ramazan Yıldırım ile evlendikten sonra Antalya’ya yerleşen Gamze, çocukluğundan bu yana tutkusu olan yemek yapma sevdasını Antalya’da hayata geçirmeyi planladığı sırada anne olacağını öğrendi ve ilk göz ağrısı Alp dünyaya geldi. Ama Alp yalnız kalmak istemeyecekti elbette… Kardeşi Ada Antalya’da doğdu ve ailenin memlekete; Bolu’ya dönüş yolculuğu da böyle başladı. Bolu’ya dönen Gamze, Ada ve Alp’in büyümesiyle birlikte hayallerini gerçekleştirmeyi kafasına koydu ve kolları sıvadı. Menüsünden dekoruna her şey kafasında belliydi. Elbette isim de öyle GAGA TOST !

 “Ne kadar kötü şeyler olsa da, size tost yapan birini sevmemeniz imkansız.”

 Hayat Yolu  (Trucker)-2008

 

Anne tostunu özleyenlerden, “Her gün olsa, her gün yerim!” diyenlere…

 Gamze şu anda Bahçelievler mahallesindeki Gaga Tost’ta, annesinin maharetli ellerinden aldığı kabiliyetle mutfağa giriyor ve eşsiz lezzetlerini Bolulu tost severlerle buluşturuyor.

 Gaga Tost’ta gün, lezzetli Günaydın Gaga Tost ile başlıyor. Sucuklu Gaga, Karışık Gaga gibi klasik yiyecekler, geleneksel tatlar sevenler için Kavurmalı Gaga, Pastırmalı Gaga, paçanga Gaga, Kıymalı Gaga ve The Bazlama Tost, Meşhur Sanayi Tostu gibi enfes lezzetler Gaga Tost’un menüsünde yer alıyor. Pesto Gaga, Sporsever Gaga gibi yiyecekler ise modern lezzetler ziyaretçilerini ağırlayan Gaga Tost’un favori tostları ise Mantarlı Kavurma Gaga, Ispanaklı Kavurmalı Gaga, Közlenmiş Patlıcanlı Kavurmalı Gaga!

AdresAtatürk Bulvarı Yonca Apt. 26/6 

0 374 408 1411 

Etiketler: gaga tost