Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÇAVUŞOĞLU’NDAN BGC’YE ZİYARET

ÇAVUŞOĞLU’NDAN BGC’YE ZİYARET
Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Cengiz Çavuşoğlu, Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Çavuşoğlu, “Şoförlerimiz yoksa bizim olmamızın da bir manası yok. Yeni projelerimiz var. Bunların hepsini büyük ihtimalle bunları genel kurulda açıklayacağız. Ziyaretlerimizde herkesle istişareler yapıyoruz” dedi.

Nihat Alpat Öztürk’ün vefatının ardından Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı’na aday olan Cengiz Çavuşoğlu ziyaretlerine devam ediyor. Şoförlerin yanı sıra sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelen Çavuşoğlu, Bolu Gazeteciler Cemiyeti Sosyal Tesisleri’nde basın mensupları ile bir araya geldi.

“YENİ PROJELERİMİZİ AÇIKLAYACAĞIZ”

Çavuşoğlu, yeni projelerini genel kurulda açıklayacağını söyleyerek, “Nihat ağabeyimizi kaybettiğimiz içim çok üzüldük. Şimdi onun bıraktığı bayrağı devam ettirmek için çalışmalara başladık. Orhan Fırat arkadaşımızla beraber adaylığımızı koyduk. Bizim amacımız odamızın bayrağını bir üst seviyeye nasıl taşırız, bunun derdindeyiz. Bütün arkadaşlarımızı kucaklayarak, neler yapabileceğimizi konuşuyoruz. Esnaflarımızın ciddi sorunları var. Onları dinleyerek, bütün esnaflarımızı bir araya getirerek hepsini kucaklayacağız. Şoförlerimiz yoksa bizim olmamızın da bir manası yok. Yeni projelerimiz var. Bunların hepsini büyük ihtimalle bunları genel kurulda açıklayacağız. Ziyaretlerimizde herkesle istişareler yapıyoruz. Gayemiz bir araya gelmek, birlik olmak, dirlik olmak. Şoförlerimiz artık bahar gelsin istiyor. Odamız cidden çok özel bir oda. Konum itibari ile yaptığımız meslek cidden çok zor. Çocuklarımızı, sizleri taşıyarak can emanet alıyoruz. Bunu layığı ile yerine getirmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Etiketler: