Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

YENİ YILA FİDAN DİKEREK GİRELİM

YENİ YILA FİDAN DİKEREK GİRELİM
Yeni yıla gireceğimiz şu günlerde orman ve ağaç sevgisini aşılamak fidan dikme alışkanlığı kazandırmak için Orman Genel Müdürlüğü “Yeni Yıla Fidan Dikerek Girelim” kampanyası çerçevesinde Bolu ve Düzce illerinde gerçekleştirilen fidan dağıtım etkinleri düzenlendi.


Bolu Orman Bölge Müdürlüğünce düzenlenen etkinliklerde Bolu İlinde Cadde AVM, Esas 14 Burda AVM ve Highway Outlet Alışveriş Merkezlerinde mavi ladin, batı ladini, ceviz ve badem türlerinden toplam 6 bin 700 adet, Düzce İlinde ise Krempark Alışveriş Merkezinde 6 bin adet mavi ladin ve 5 bin adet batı ladini olmak üzere 11 bin adet fidan vatandaşlarımıza ücretsiz olarak dağıtıldı.

Bölge Müdürü Hasan Keskin bu uygulama ile vatandaşlara fidan dikme alışkanlığı kazandırmak istediklerini vurgulayarak fidan ve fidan dikimleriyle ilgili her türlü yardıma açık olduklarını, bir gün değil her gün fidan dikilmesi farkındalığı oluşturarak, ormanlarımızın korunması konusunda bizlerin en büyük destekçisi olan halkımızın bilinçlenmesine vesile olacak bu tür etkinliklerin dönem dönem devam edeceğini ifade etti.

Alışveriş merkezlerine kurulan stantlara ilgi oldukça yoğundu. Gün boyunca devam eden fidan dağıtımlarında fidan alanların mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.

Etiketler: