Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

61 MİLYON ‘HEYECANI’

61 MİLYON ‘HEYECANI’
Yılbaşına sayılı günler kala, Milli Piyango bileti almak isteyen vatandaşların bayiler önünde oluşturduğu kuyruk devam ediyor. Milli Piyango İdaresi tarafından büyük ikramiye bu yıl 61 milyon TL olarak belirlenirken Bolu’da da vatandaşlar zengin olma hayaliyle bilet bayilerine koştu.

Büyük ikramiyenin 61 milyon lira olarak belirlendiği yılbaşı özel çekilişine Bolu’da da vatandaşlar kısa sürede yoğun ilgi göstererek bilet bayileri önünde geçen yıl olduğu gibi bu yıl da en çok çeyrek bilet satın aldılar.

Yılbaşı Milli Piyango büyük ikramiye tutarı belli olmasının ardından Yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiyenin tam bilete çıkması durumunda, tarihin en büyük ikramiyesi verilecek. Büyük ikramiye üzerine hayaller kuran vatandaşlar, 2017 Milli Piyango ikramiyesi olarak 61 milyon TL büyük ikramiye kazanarak tarihe geçecek.

BİLET FİYATLARI NE KADAR?

Tam bilet 60 liradan, yarım bilet 30 liradan, çeyrek bilet ise 15 liradan satılıyor. Yılbaşı özel çekilişinin ikinci büyük ikramiyesi bu yıl 10 milyon lira olacak. Talih kuşu, yılbaşı gecesi ayrıca 1 adet 5 milyon lira, 1 adet 2 milyon lira, 1 adet 1 milyon lira ve 1 adet de 500 bin liralık ikramiye verecek.

Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiye tutarı, 2018 yılı için idare tarafından 61 milyon lira olarak duyuruldu. 31 Aralık akşamı dağıtılacak diğer ikramiye tutarları ise 10 milyon, 5 milyon, 2 milyon, 1 milyon ve 500 bin lira olacak.

“BİLETLER TÜKENMEK ÜZERE”

Bolu kent merkezinde insanların en yoğun olduğu Demokrasi Meydanında bilet bayisi bulunan Emrah Eldemir, biletlerin tükenmek üzere olduğunu vurgulayarak; “Bilet satışlarımız çok yoğun bu sene. Zaten Milli Piyangolarda idarelerde bitti biletler. Bizde müşterilerimize Bolu’da yok dememek için bu güne kadar satmaya çalışıyoruz. Ama son gün herhalde öğleden sonraya kalma bilet bitmek üzere çünkü. Teşekkür ederiz bütün Bolu halkına ilgilerinden dolayı” dedi.

Etiketler: