Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BU TAKIMLA GURUR DUYUYORUM”

“BU TAKIMLA GURUR DUYUYORUM”
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Süper Lig ekibi Teleset Mobilya Akhisarspor'u 2–1 yenen Boluspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, galibiyetten dolayı oyuncularını tebrik ettiğini söyledi.

Karafırtınalar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın başından son dakikasına kadar kazanmak için oynadıklarını ifade etti.

Karşılaşma boyunca çok sayıda gol pozisyonuna girdiklerini belirten Karafırtınalar, "Bireysel bir hatadan yediğimiz golle 1-0 geriye düştük. Bu takımla gurur duyuyorum. Asla geri düşmeyi kabul etmiyorlar. Sonuçta da kazandık." dedi.

Karafırtınalar, sezonun ilk yarısının son maçına hazırlanmanın kolay olmadığını vurgulayarak, "Bu kadar baskının altında, bu performansta ve yüksek tempoda Teleset Mobilya Akhisarspor gibi bir takımla oynamak gerçekten kolay değildi. Oyuncularımı tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

TELESET MOBİLYA AKHİSARSPOR CEPHESİ

Teleset Mobilya Akhisarspor'un antrenörü İrfan Saraloğlu ise Boluspor deplasmanına eksik bir kadroyla geldiklerini belirtti.

Cezalı ve sakat oyuncularının fazla olduğunu, maça ancak 15 oyuncuyla gelebildiklerini anlatan Saraloğlu, "Maçı kazanacak oyunu 80-84 dakika götürdük ama kendi kalemize attığımız bir golle beraberlik oldu. Ondan sonra defansif hatalarla bir gol daha yedik." ifadelerini kullandı.

İrfan Saraloğlu, sakat oyuncuların sayısının arttığını aktararak, "Bu maçta 3 oyuncu değişikliğimiz de saha içinde olan sakatlıktan dolayı oldu. Bizi üzen şey oyuncularımızın sakatlanması. Maçın skoru ise telafi edilecek bir şey. İçeride oynayacağımız rövanş maçına kazanabilecek güçte, fiziksel ve mental durumda olan oyuncularla çıkacağız. O maçı kazanacağımızdan eminiz. Bu konuda bir kuşkumuz yok." değerlendirmesinde bulundu.

Etiketler: