Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Doğanay'a tam destek

Doğanay'a tam destek
AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Ahmet Eker, akşam saatlerinde düzenlediği basın toplantısı ile 31 Aralık’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan AK Parti Bolu İl Başkanlığının 6. Olağan Kongresinde AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’ı destekleyeceklerini bildirdi.

AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanlığında düzenlenen basın toplantısına, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Burakhan Erbay, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, Karacasu Belde Blediye Başkanı Celal Beydili ve il ve ilçelerden çok sayıda partili katıldı.

Açıklamasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı heyecanla beklediklerini ifade ederek başlayan Eker, şunları söyledi; “Bolu kamuoyunun yakından bildiği üzere 31 Aralık Pazar günü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 6. Olağan İl Kongremizi gerçekleştireceğiz. Bizler için bir bayram günü olan Kongremize Sayın Cumhurbaşkanımızın katılacak olması ise ayrı bir önem taşımaktadır. Tüm Bolu Halkı gibi bizler de AK Parti Teşkilatları ve mensupları olarak Sayın Cumhurbaşkanımızı heyecanla bekliyoruz.

“İl Başkanımız Nurettin Doğanay’ın arkasındayız”

Fakat bugün basın yoluyla ve de bizzat delegelerimizin aranması sonrası Kongrede Genel Merkezimizin bilgisi dışında ikinci bir İl Başkanı adayın hazırlık içerisinde olduğunu öğrendik. Şuan burada açıklıkla ilan ediyorum ki; tüm AK Parti Ailesi olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın oluru ile adaylığını açıklayan İl Başkanımız Nurettin Doğanay’ın arkasındayız ve onu desteklemekteyiz.

AK Parti Ailesi olarak bizlerin tek gündemi var, o da Sayın Cumhurbaşkanımızı Bolu’ya yakışır bir şekilde karşılayarak, kongremizi gerçekleştirmektir. Diğer gündemler bizim dışımızda olup, AK Parti Bolu Teşkilatları olarak dün olduğu gibi bundan sonra da Reisimizin, Liderimizin arkasında dimdik durmaya devam edeceğiz.”