Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR 52 YAŞINDA

BOLUSPOR 52 YAŞINDA
28 Aralık 1965 günü Abantspor ile Bolu Gençlik’in birleşmesi sonrasında kurulan Boluspor, 52’inci yılını kutluyor. Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı ve Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar kırmızı beyazlıların kuruluşunun 52’inci dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Boluspor kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “28 Aralık 1965 günü Abantspor ile Bolu Gençlik’in birleşmesi sonrasında kurulan ve Türkiye'nin güzide kulüpleri arasında yer alan Bolusporumuz 52'nci yılını kutluyor. Kurulduğu günden itibaren birçok başarılara imza atan şanlı Bolusporumuz, 52 yıla sığdırdığı başarılarını, asırlar boyunca devam ettirecektir. Türk futboluna birçok yıldızlar yetiştiren ve kadrosunda yıldız oyuncular barındıran Boluspor Kulübü, Türk futbolunda önemli bir yere sahiptir. Ben ve yönetim kurulum, Bolu'nun en önemli değeri olan ve şanlı bir tarihe sahip olan Boluspor Kulübü'nde görev almaktan dolayı büyük bir onur duymaktayız. Bu meşakkatli yolda, kurulduğu günden itibaren Bolusporumuza katkı veren başta kurucularımıza, tüm Başkan ve yöneticilerimize, Boluspor forması giyen futbolcularımıza, teknik heyetlerimize ve taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz.”

“BOLUSPOR CAMİASININ BİR PARÇASI OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar ise şunları dile getirdi: “52 yıllık şanlı tarihe sahip, Türkiye’nin güzide kulüplerinden biri olan Boluspor camiasının bir parçası olduğum için çok mutluyum. Türk Futbolunda çok önemli bir yere sahip olan, 20 sezon Süper Ligde oynamış, 2 Başbakanlık Kupası kazanmış, Türkiye Kupası finali oynamış Boluspor’un yerinin daima Süper Lig olduğunu ve bu özlemin 52’nci yılda son bulmasını tüm içtenliğimle temenni ediyorum. Geçmişte yaşanan başarılara bir yenisini daha eklemek dileğiyle, tüm Boluspor camiasının 52’nci yılı kutlu olsun.”

Etiketler: