Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

CADDEDE ROMANTİK DAKİKALAR

CADDEDE ROMANTİK DAKİKALAR
İzzet Baysal Caddesi romantik bir evlenme teklifine sahne oldu. Edirne’de uzman çavuş olarak görev yapan romantik aşık hemşire nişanlısına Bolu’da unutulmayacak bir evlenme teklifi yaptı. Bu teklifinin organizasyonuna İzzet Baysal Caddesindeki vatandaşları da dahil etti.

Son yıllarda moda olan farklı evlenme teklifleri sosyal medyanın da etkisi ile her gün yeni bir boyut kazanıyor. Erkekler sevdikleri kıza evlenme teklifi yöntemi için binbir çeşit organizasyon düzenlerken, bu organizasyonlar yine sosyal medyada büyük ilgi görüyor.


Download Video

Edirne’de uzman çavuş olarak görev yaptığı öğrenilen, Uğur isimli vatandaşın ile yine ilimizde hemşirelik yapan nişanlısı Raziye’ye yaptığı evlilik teklifi organizasyonu sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı. Nişanlısından habersiz bir şekilde Edirne’den Bolu’ya gelen ve bir organizasyon şirketi ile birlikte planladıkları evlilik teklifine İzzet Baysal Caddesindeki vatandaşlar da dahil oldu. Bir alışveriş merkezinde alış veriş yapan gelin adayı AVM çıkışı karşısında nişanlısının düzenlediği organizasyonla karşılaştı. Meşalelerin ve yoğun kalabalığın önünde gerçekleşen evlenme teklifi büyük alkış aldı. 

Etiketler: