Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KADINA SATIRLI SALDIRI

KADINA SATIRLI SALDIRI
Bolu'da apartman girişinde satırlı saldırıda yaralanan kadını komşuları kurtardı. Polis ekipleri olayın ardından kaçan şüpheliyle kadının eşini Ankara'da gözaltına aldı

GÜVENLİK KAMERASINDA

Bolu'da apartmana girdiği sırada bir kişinin satırlı saldırısına uğrayan kadın, yaralandı.

Alınan bilgiye göre, geçtiğimiz hafta Aktaş Mahallesi'ndeki bir apartmanda ikamet A.K.'ye (40) apartman girişinde kendisini takip eden bir kişi satırla saldırdı.

Şüpheli, apartman sakinlerinin sesleri duyarak çıkması üzerine olay yerinden koşarak uzaklaştı. Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheliyi yakalamak için başlattıkları çalışma kapsamında, apartmanda bulunan güvenlik kameralarıyla çevre binalardaki kameraları ve Kent Güvenliği Yönetim Sistemi kameralarını inceledi. Yapılan teknik ve fiziki takip neticesinde Ankara'ya gittiğini belirlenen şüpheli İ.P. (32), polis tarafından adresinde gözaltına alındı.

Yapılan ilk sorgusunda saldırı esnasında evin yakınında bulunan bir araçta beklediği iddia edilen A.K.'nin eşi E.K'nin de (48) bulunduğunu söylemesi üzerine ekipler, E.K.'yi de Ankara'da gözaltına alarak Bolu'ya getirdi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor. Öte yandan, A.K. ile E.K.'nin boşanma aşamasında oldukları ve ayrı yaşadıkları öğrenildi. Saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı. Bu arada, apartmanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde, ellerinde poşetlerle apartmana girmeye çalışan A.K.'ye şüpheli İ.P.'nin peşinden gelerek satırla vurmaya çalışması yer alıyor.

Kadının apartmanın içine girdiğinde de satırı savurmaya devam eden şüphelinin, apartmandan birkaç kişinin çıkması üzerine hızla uzaklaşması ve yaralanan kadına komşularının yardım etmesi kayıtlara yansıdı.

Etiketler: