Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

36 kişi taktir edildi

36 kişi taktir edildi
Bolu Belediyesi bünyesinde kurulan Etik Kurulu tarafından belirlenen belediyenin çeşitli müdürlüklerde çalışan 36 personele çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi takdim edildi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediyesi bünyesinde kurulan Etik Kurulu tarafından belirlenen belediyenin çeşitli müdürlüklerde çalışan 36 personele çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

Belediye Meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen belge törenine Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın yanı sıra, Başkan Yardımcıları Emine Davarcıoğlu ve Zerrin Biçen, plakete layık görülen personeller ve daire müdürleri katıldı.Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz yaptığı konuşmasında; “Belediyemiz bünyesinde kurulan etik kurulu tarafından en başarılı olan çalışanlarımıza teşekkür belgesi veriyoruz. Bolu şehircilik anlamında bir Dünya kenti olacak. Kurumsal anlamda da örnek bir belediye olacak. Bunları hepsini sağlayan ise bizim çalışanlarımızdır. İşçisinden memuruna, mühendisinden şefine, müdüründen başkan yardımcısına kadar bir ekip çalışmasıyla Bolu çok farklı bir konuma geldi. Emek veren değerli çalışanlarımızla gurur duyuyoruz”dedi.