Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KAR YAĞIŞI BAŞLADI

KAR YAĞIŞI BAŞLADI
Doğal güzellikleri ile ünlü Abant Tabiat parkında kar yağışı etkili oluyor. Abant’ın ardından akşam saatlerinde 12 kilometrelik Bolu Dağı geçişinde de başlayan kar yağışı trafiği olumsuz etkiliyor.

Bolu’ya yaklaşık 35 kilometre uzaklıkta bulunan ve bin 328 metre yükseklikte yer alan Abant Tabiat Parkı’nda sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, aralıklarla devam ediyor. Akşam saatlerinde ise Bolu Dağı geçişinde başlayan kar yağışı etkisini artırarak devam ediyor.

 

ABANT BEMBEYAZ

Ortalama 1500 rakımlı Abant Tabiat Parkında başlayan kar yağışı etkisini sürdürmeye devam ediyor. Kar yağışının ardından beyaza bürünen tabiat parkına günü birlik veya konaklamak için gelen yerli ve yabancı tatilciler, karın keyfini çıkarıyor. Tatilciler, Abant Gölü çevresinde yürüyüş yapıp, ata ve faytona biniyor.

 

BOLU DAĞI’NDA KAR ETKİLİ

Türkiye’nin en önemli geçiş güzergahlarından birisi olan ortalama 900 rakımlı Bolu Dağı geçişinde akşam saatlerinde başlayan kar yağışı ise etkisini artırarak devam ediyor. Trafik ve karayolları ekipleri yolun kar nedeniyle kapanması halinde teyakkuzda beklemeye devam ediyor. 

Etiketler: boludagi kar abant