Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Bu köfte kısa sürede marka oldu

Bu köfte kısa sürede marka oldu
Bolu’da faaliyet gösteren Köfteci Hasan, Bolu’ya özgü ürettiği köfteleri ile müşterilerine damak ziyafeti yaşatıyor.

Köfteci Hasan uzun yılların vermiş olduğu deneyimleri ile yeni bir marka oluşturmak ve şubeleşerek Türk damak kültürünü Türkiye topraklarında sizlerle buluşturup insan ruhunu zenginleştirerek hayatınıza lezzet katmak amacıyla 2013 yılında ilk şubesini Bolu Borazanlar Mahallesinde açarak hizmete girdi. Köfte ve ızgaracı çeşitleri konseptini birleştiren Köfteci Hasan’da günlük taze etler ile üretilen köftesinin haricinde tüm et çeşitleri, çorba, salata gibi ürünleri ile tüm misafirlerimizin damak zevkine hitap etmekte.

Canınız köfte veya ızgara çekiyorsa; sohbet edecek güzel bir mekân arıyorsanız Köfteci Hasan ailesi güler yüzlü iş arkadaşları ve eşsiz lezzetleriyle hizmetinizde. Mekân olarak 200 kişilik gruplara kadar kapasitesi olmakla birlikte en değerli varlıklarımız çocuklarımız için oyun alanıda mevcut.  Köfteci Hasan müşterilerine layık olabilmek için en iyi hizmeti, en iyi lezzeti ve en iyi tanıtımı yaparak güven dolu bir lezzet oluşturmaya çalışmakta.

Köfteci Hasan eti, Bolu ve Seben civarında yetişen dana ve kuzulardan Bolu Belediye Mezbahanesinde veteriner hekim kontrolünde kesilerek müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Etiketler: kofteci hasan bolu kofte