Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR’DA YÜZLER GÜLÜYOR

BOLUSPOR’DA YÜZLER GÜLÜYOR

Boluspor, TFF 1’inci ligin 16’ıncı haftasında kendi sahasında Eskişehirspor’u 3–0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı. Galibiyetin ardından Boluspor’da yüzler gülmeye başladı. Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, Eskişehirspor karşısında alınan galibiyeti, devre arası transfer hedeflerini ve takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Necip Çarıkcı; “8 puandan 23 puana geldik. Çok zor günler yaşadık. Şuanda 23 puanımız var. Bu haftada kazanırsak, puan olarak biraz daha mutlu olacağız. Aslında sezon başında beklediğimiz puan bu değildi” dedi.

“TAKIMIMIZ, YENİ HOCAMIZLA BİRLİKTE HEM LİGDE HEM DE KUPADA İYİ GİDİYOR”

Takımda son haftalarda birlik ve beraberliğin en üst seviyede olduğunu ifade eden Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı; “Takımımız, yeni hocamızla birlikte hem ligde hem de kupada iyi gidiyor. Takımda, takımdaşlık, birlik ve beraberlik en üst seviyede. Bunu da maçta görüyoruz. En son kupa maçı Kasımpaşa ve ligde Eskişehirspor ile oynadığımız oynanan güzel futbol hem bizi hem taraftarımızı hem de teknik heyeti umutlandırıyor. 23 puandayız. Geçen seneyi 26 puanda kapatmıştık. İnşallah ilk yarının son maçı olan Denizlispor maçını da galibiyetle kapattığımız takdirde geçen sezon ulaşmış olduğumuz 26 puana ulaşmış olacağız. Devre arasında da iyi bir kamp devresi geçirip, ikinci devreye bu kadromuzla devam edeceğiz” dedi.

“HOCAMIZLA GÖRÜŞÜP, 1 VEYA 2 TANE OYUNCU ALABİLİRİZ”

Devre arasında bir tanesi forvet bölgesine 2 transfer yapabileceklerinin altını çizen Çarıkcı; “Sezon başında transfer yapılanmamızda maalesef hocalarımız, transferlerin geç olduğu, transferin yeterli olmadığını konusunda hep açıklama yapmışlardı. Ama baktık ki, şu anda Boluspor Kulübünün transfer konusundaki başarısı ortaya çıkıyor. Forvette bir oyuncumuz Te Vrede kadrodan ayrılmıştı. Belki onun yerine genç yerli bir futbolcu almak istiyoruz. Yeterli sayıda kadromuz geniş. Bir kadromuzda kupada oynuyor. Hocamızla görüşüp, 1 veya 2 tane oyuncu alabiliriz. Yoksa ihtiyacımız yok şuanda.”

“KAMPIMIZ GEÇEN SENEKİ GİBİ 10 GÜN SÜRECEK”

Boluspor’un devre arasında Antalya’nın Belek ilçesinde 10 günlük kamp yapacağını sözlerine ekleyen Başkan Çarıkcı; “Devre arası kampımızı geçen senede kamp yaptığımız Antalya Belek’te bir otelde kamp yapacağız. Büyük ihtimalle kamp 4 Ocak’ta başlar, 14 Ocak’ta biter. Kampımız geçen seneki gibi 10 gün sürecek. İnşallah bu kampımız iyi geçer. Takımımızı, ikinci yarıda iyi bir heyecanla takip edeceğiz. Eskişehirspor maçına gelen bütün taraftarlarımız mutlu oldular. Oynanan futbol takımımızı, taraftarımızı çok memnun etti. İnşallah taraftarımızda ikinci devre bize destek olur” ifadelerini kullandı.  

“ÖNCELİĞİMİZ LİG, AMA KUPADA DA İDDİALIYIZ”

Son 16 turunda Akhisarspor ile eşleştiklerini ve ligdeki gibi kupada da iddialı olduklarının altını çizen Çarıkcı sözlerini şöyle noktaladı: “Kupada 3 maç oynadık. En sonda Akhisarspor ile eşleştik. Öncelikle bizim hedefimiz ligdeki pozisyonumuz önemli. Tabi 8 puandan 23 puana geldik. Çok zor günler yaşadık. Şuanda 23 puanımız var. Bu haftada kazanırsak, puan olarak biraz daha mutlu olacağız. Aslında sezon başında beklediğimiz puan bu değildi. Kupada da bakacağız. Öncelikle lig önemli. Ama 25 kişilik bir kadromuz var. Kupada da bunu yaşatmadık. Oynayan, oynamayanlar, ligde oynayanlar, kupada oynamayanlar hepsi başarılı oldu. Bu anlamda da kupada da devam edeceğiz. Önceliğimiz lig, ama kupada da iddialıyız.”

 

 

Etiketler: