Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

OYUNCULAR MAÇI DEĞERLENDİRDİ

OYUNCULAR MAÇI DEĞERLENDİRDİ
Boluspor, ligin 16’ıncı haftasında kendi sahasında Eskişehirspor’u 3–0 mağlup ederek haftayı galibiyetle kapattı. Boluspor'un başarılı oyuncuları Rydell Poepon, Yusuf Emre Gültekin ve Cengiz Umut Meraş karşılaşmayı değerlendirdiler.

Oyuncuların maç sonu açıklamaları şöyle;

“TAKIM OLARAK KAZANMAMIZ DAHA ÖNEMLİ”

Rydell Poepon; “İyi bir maçtı. Takım olarak iyi bir performans gösterdik bugün. Kazanması gereken biri varsa, o da bizdik. Bu maça çıkmadan önce 4 golüm vardı. Şimdi 6 oldu. Bireysel anlamda kendim için iyi oldu fakat takım olarak kazanmamız daha önemli.”

“MAÇA GAYET İYİ HAZIRLANDIK”

Yusuf Emre “Maçın önemini ve zor olacağını biliyorduk. Eskişehirspor tecrübeli bir takım ama biz maça gayet iyi hazırlandık. Haftaya oynayacağımız Denizlispor maçını da kazanıp ilk altı içerisinde devreyi bitirmek istiyoruz.”

“DEVRE ARASINA MORALLİ GİTMEK İSTİYORUZ”

Umut Meraş: “Geçen hafta İstanbulspor'a 1–0 mağlup olmuştuk. Bugün o yüzden bu maç bizim için çok önemliydi. Aramızda da konuştuk. Boluspor ve Eskişehirspor arasında geçmişten gelen bir rekabet var. Bunu biliyorduk. Haftaya oynayacağımız Denizlispor maçını da kazanıp devre arasında moralli gitmek istiyoruz.”

Etiketler: