Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“VATANDAŞIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ”

“VATANDAŞIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ”
Bolu’nun Göynük ilçesi Himmetoğlu köyünde meydana gelen heyelan felaketi sonrasında bölgeye incelemelerde bulunmak için giden Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay açıklamalarda bulundu.

Bolu Valisi Aydın Baruş ve İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer ile birlikte Göynük ilçesi Himmetoğlu köyünde yaşanan heyelen sonrasında evleri hasar gören vatandaşları ziyaret ederek bir istekleri olup olmadığını soran Nurettin Doğanay sorumluklarını yerine getirerek vatandaşın yanında olacaklarını belirtti.

“VATANDAŞIMIZ MAĞDUR EDECEK HİÇBİRŞEY OLMAZ”

11 Aralık’ta Termik Santrali üretim sahasının yanında bulunan alanda meydana gelen heyelan sonrasında vatandaşları ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerini iletmek amacıyla Göynük Himmetoğlu köyüne giden Nurettin Doğanay; “Göynük’e gittik. Göynük’e giderken burada İl Genel Meclisi Başkanımız Sayın Yaşar Yüceer aynı zamanda Sayın Valimiz Aydın Baruş ile birlikte oraya bir heyet halinde gittik. Gitme sebebimiz de vatandaşımızın son iki günde orada yaşamış olduğu bir heyelan dolayısıyla evi kayan hatta yan yatma noktasına gelen köyün içerisinde vatandaşlarımız vardı. Amacımız şuydu tabi oraya gitme nedenimiz öncelikle devlet ile hükümet ile birlikte oraya gidip vatandaşımızın öncelikle bir geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak aynı zamanda da neler yapılıyor neler yapılamıyor noktasında herhangi bir ihtiyaçları herhangi bir istekleri arzuları var mı diye gittik bu ziyareti gerçekleştirdik. Tabi daha öncesinde hemen olayın gelişmesi akabinde oraya AFAD yetkilileri gittiler. Vatandaşımızın orada şu an itibariyle direkt mağdur olarak kimse yok. Evlerinden sıkıntı yaşayanları orada farklı bir şekilde farklı bir alana yerleştirildi. Ama o kayma neticesinde şu an bir sıkıntı var. İnşallah o sıkıntıları ‘devletimiz güçlü’ vatandaşımızı mağdur edecek özellikle kış aynında onları sıkıntıya sokacak hiçbir şey olmaz. Sorumluluklarımızı yerine getirerekten orada vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Ciddi anlamda kayma olmuş onu da göz ardı etmemek lazım, onu da görmek lazım. Ben burada oradaki sıkıntıya düşen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bizim gidiş nedenimiz de onların yanında olduğumuzu belirtmek adına oradaydık. Şu an itibariyle her şey yapılıyor zaten. Tekrar hepsine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.  

Etiketler: