Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GÖYNÜK’TEN SES VERDİLER

GÖYNÜK’TEN SES VERDİLER
Göynük Orhan çalış çok programlı Anadolu lisesine Bolu Fenerbahçeliler Derneğinden anlamlı destek. Bolu Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu, Göynük lisesinde spor malzemesi ihtiyacı olan Anadolu lisesine çok sayıda...


Bolu’da yaptıkları sosyal faaliyetlerle dikkatleri üzerine çeken Bolu Fenerbahçeliler Derneği yine boş durmuyor. Dernek üyeleri, Göynük’te bulunan ve spor malzemesi gereçlerine ihtiyacı bulunan Göynük Orhan Çalış çok programlı Anadolu lisesine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek ihtiyaç olunan spor malzemelerini tedarik ederek okulda bulunan tüm öğrencilerin yüzünü güldürdüler.

Bolu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selçuk Zorlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri tedarik etikleri malzemeleri okulun beden eğitimi öğretmeni Ufuk Gündüz öncülüğünde okul yönetimine teslim ettiler.

Teslim töreninde kısa bir konuşma yapan Bolu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selçuk Zorlu; “Okulumuzun spor malzemesi ve gereçlerine ihtiyaç olduğunu öğrendik ve yönetim kurulumuz olarak bizimde küçükte olsa okulumuzda eğitim gören kardeşlerimize desteğimiz olsun dedik. İnşallah bu malzemeler Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi zeki çevik, ahlaklı sporcular yetişmesini sağlar. Bunu da biz Bolu Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu olarak diliyoruz” dedi.

Ayrıca dernek yönetimi Bolu’da bazı okullarda eğitime yönelik sürpriz organizasyonlar düzenlemeye devam edecek.

Öte yandan Bolu Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan’ı da makamında ziyaret ederek kendisi ile istişarelerde bulundu.

Etiketler: