Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ERDOĞAN BOLU'YA GELİYOR

ERDOĞAN BOLU'YA GELİYOR
Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay uzun zamandır Bolu Kamuoyunu meşgul eden AK Partinin 6. Olağan Kongresi hakkında açıklamalarda bulunarak aday olduğunu söyledi. Doğanay açıklamasının devamında ise AK Partinin 6. Olağan Kongresine katılacak o

Uzun zamandır Bolu Kamuoyunu meşgul eden AK Partinin 6’ıncı Olağan Kongresi hakkında açıklamalarda bulunan Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay adaylığını açıkladı. Doğanay yaptığı açıklamada; “Bildiğiniz üzere 2 yılı aşkın süredir AK Parti İl Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Dün itibari ile davamızın lideri, genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın lütufları ile yeni dönemde İl Başkanlığı görevi tarafıma tebliği edilmiştir. 31 Aralık 2017 Pazar Günü saat 12.00'da Karaçayır'da Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleri ile kapalı spor salonunda il kongremizi rabbim nasip ederse, kısmet ederse sizlerle birlikte tüm teşkilatlarımızla basın mensuplarımızla aynı zamanda ve kıymetli Bolulu hemşerilerimiz ile birlikte uzun süren bir hasretim bir sonrasında 2009 yılından sonra sayın cumhurbaşkanımız Bolu'ya teşrif edememişlerdi. İnşallah pazar günü kısmet olursa ayın 31'inde bu hasret sona erecek aynı zamanda il kongremizi de orada gerçekleştireceğiz” dedi.

“TEŞEKKÜR ETMEYİ BİR BORÇ BİLİYORUM”

Doğanay açıklamasının devamında; “Bu göreve şahsıma layık gören öncelik ile ümmetin umudu mazlumların sesi genel başkanımız ve cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a ve aynı zamanda teşkilatlarımızın abisi olan Sayın Teşkilat Başkanımız Mustafa Ataş'a şükranlarımı arz ediyorum. İnşallah yeni dönemde onların bu teveccühüne yol arkadaşlarım ve Bolu Teşkilatlarımız ile layık olmaya çalışacağımı belirtmek istiyorum. Ve bir teşekkürde dava arkadaşlarıma bu kutlu yolculukta yani 2 yılı aşkın süre içerisinde omuz omuza yürüdüğümüz ülkemizin istiklal ve istikbaline yapılan 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi'ni aynı zamanda birlikte püskürttüğümüz yol arkadaşlığını yaptığımız milletvekillerimize bakan yardımcılarımıza il kadın kolları başkanıma, il gençlik kolları başkanına, ilçe ve belde başkanlarına, başta Bolu Belediye başkanım olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımızın hepsine ama hepsine İl gene meclisi başkanıma meclis üyelerime, il genel meclisi üyelerime, hepsine sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ettiğimi belirtmek istiyorum. Çünkü siyaset bir ekip işidir. Ekibin içerisinde dava arkadaşları çok önemlidir. Birbirine inanmak çok önemlidir. Birbirine güvenmek çok önemlidir. Bu 2 yıllık süreç içerisinde özellikle ve özellikle şunu belirtmek istiyorum. Ben ve dava arkadaşlarım birbirimizden güç aldık, birbirimizden kuvvet aldık. 2 yılda birçok şey atlattık. Malumunuz biliyorsunuz 1 Kasım seçimleri ile başlayan ve daha sonrasında 15 Temmuz hain darbe girişimi ile devam eden birçok badireler atlattık. Ama bu süreçte benim yanımda birlikte arkamda bir dağ gibi hissettiğim AK Parti Teşkilatlarına sizlerin huzurunuzda özellikle ve özellikle teşekkür etmeyi bir borç biliyorum” ifadelerini kullandı.

“TÜM BOLU HALKI O GÜN O SALONA DAVET EDİYORUM”

Tüm Bolu halkını Cumhurbaşkanını Köroğlu'nun torunlarına yakışır bir şekilde karşılamaya davet eden Ak Parti İl Başkanı Doğanay, “Dün olduğu gibi yeni dönemde bir tek gayemiz olacak Bolu Ak Parti Teşkilatlarının birliği olacak. Biz biliriz ki birlik diriliği getirir, dirilik ise hizmete aynı zamanda vesile olur hizmette Ak Parti siyasetin her şeyden önce insanımızın gönlüne giden yolu tesis eder. Bu duygu ve düşüncelerle 31 Aralık 2017 Pazar Günü saat 12.00'de Karaçayır Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştireceğimiz 6. olağan kongremizde ümmetin umudu Sayın Cumhurbaşkanımızı Köroğlu'nun torunlarına yakışır bir şekilde coşku ile karşılamaya Ak Parti Teşkilatları ve aynı zamanda tüm Bolu halkımızı o gün o salona il kongremize Sayın Cumhurbaşkanımız ile buluşmak adına sizlerin huzurunda davet ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 “RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN”

Doğanay son olarak açıklamasında, “Allah hepinizden razı olsun çıktığım bu yolda Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozdurmasın birliği ve beraberliği bozmak isteyenlere, fitne sokmak isteyenlere Rabbim fırsat vermesin amacımız hizmet etmek. Birlik içerisinde beraberlik içersin Bolu'ya hizmet olduğunu düşünüyorum ve katılımızdan dolayı uzaktan ve yakından gelen tüm ilçe başkanlarıma, belediye başkanlarıma ve burada bulunan Bolulu hemşerilerime çok teşekkür etmek istediğimi özellikle belirtmek istiyorum. Rabbim yardımcımız olsun Rabbim utandırmasın diyorum. Teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler: