Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

LİDER KARABÜK’Ü YEDİ BİTİRDİ

LİDER KARABÜK’Ü YEDİ BİTİRDİ
Gelişim liglerinde liderliğini devam ettiren Boluspor U16 takımı sahasında Kardemir Karabükspor’u bozguna uğrattı.

Boluspor U16 takımı, Gelişim Liglerinde yoluna doludizgin devam ediyor. Ligin ikinci yarısına ara vermeden devam edilirken, ikinci yarının ikinci haftası oynandı. Sahasında Kardemir Karabükspor’u konuk eden kırmızı beyazlılar, perdeyi 15’inci dakikada perdeyi açtı. Erdem Can skoru 1-0’a getirdi. İlk golün ardından oyununda hakimiyetini eline alan Boluspor U16 takımı, Yusuf Samet ile skoru 2-0’a getirdi. Bu gollere ise Kardemir Karabükspor 33 dakikada cevap verdi. Skor 2-1’e geldi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında atak oyununu devam ettiren Boluspor U16 takımı, Erdem Can skoru 3-1’e getirdi. 45 dakikada farkı tamamen açan Muharem Salih skoru 4-1’e getirdi. Berk Can ile 58’inci dakikada skor 5–1 oldu.

Oyundan düşen Kardemir Karabükspor karşısında durmak bilmeyen Boluspor U16 takımında Emre Pınar 65 ve 79’uncu dakikalarda sahneye çıkarak skoru 7–1’e getirdi. Kardemir Karabükspor engelini geçen kırmızı beyazlılar, liderlik yolunda puanını 24 yaparken en yakın takipçisine de 7 puan fark atmasını bildi.

Gelişim liglerinde ise oynanan diğer karşılaşmalarda Boluspor U14 takımı deplasmanda Kardemir Karabükspor’u 4–0 ile geçmesini bilerek puanını 14 yaptı.

Boluspor U15 takımı ise, deplasmanda Kardemir Karabükspor ile 0–0 berabere kalarak 1 puana razı oldu.

Etiketler: