Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BÜYÜK BULUŞMA GERÇEKLEŞTİ

BÜYÜK BULUŞMA GERÇEKLEŞTİ
Boluspor, ligin 14’üncü haftasında kendi sahasında karşılaştığı Adanaspor’u İshak Çakmak’ın 90+2’inci dakikada penaltıdan attığı golle mağlup edip önemli bir galibiyete imza attı. Karşılaşmada 90+2’inci dakikada İshak Çakmak penaltıdan attığı gol son

Gol sevinci anında kucağında bebeği ile İshak Çakmak’ın yanına koşan bayan taraftar objektiflere yansımıştı. Bayan taraftar, kucağında bebeği ile gol sevincine ortak olmuştu, İshak Çakmak’ta bayan ve bebeğini kulübe davet etmişti. Beklenen buluşma Boluspor’un tesislerinde gerçekleşti.

Boluspor medya sorumlusu Ufuk Eskioğlu’nun çektiği fotoğraflarda dikkatleri üzerine çeken Aytemur ailesini İshak Çakmak tesislerde ağırladı. Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette İshak Çakmak, Aytemur ailesinin en küçük ferdi Yağız’a Bolusporlu oyuncuların imzaladığı formayı hediye etti.

“FOTOĞRAFA BAKTIĞIMDA İNANILMAZ DERECEDE DUYGULANDIM”

Boluspor’un deneyimli oyuncusu İshak Çakmak, maçın ardından çekilen fotoğrafa baktığında çok duygulandığını ifade ederek; “Öncelikle bizleri kırmayıp Ankara’dan buraya geldikleri için kendilerine çok teşekkür ederim. Son dakikadan atılan gol son derece mutlu oldum o anda. Golün sevincini de o soğukta bizleri yalnız bırakmayıp, desteklemeye gelen taraftarımızla kutlamak istedim. Bu esnada hanımefendi elini uzatmış, kucağında da ufaklık. Ben o ara mutluluktan dolayı hiç fark etmedim. Maçtan sonra fotoğrafa baktığımda, inanılmaz derecede duygulandım. Açıkçası çokta mutlu oldum. Sonra bunu takım arkadaşlarımla paylaştım. ‘Hep beraber çağıralım, gelsinler’ dediler. Onlara imzalı Boluspor forması hediye etmek istedik” dedi.  

“BİR BAKTIM KENDİMİ GOL SEVİNCİNDE BULMUŞUM”

Kucağında bebeğiyle gol sevincine ortak olan Bolusporlu bayan taraftar Münevver Aytemur, penaltı anında herkesin çok heyecanlandığını ifade ederek; “Biz maçlara Ankara’dan geliyoruz. Kucağımda çocuğum uyumuştu o sırada. Baktık penaltı kararı. Herkes heyecanlanıyor. Çocukta uyandı, hepimiz çok heyecanlıydık o anda. Bir baktım kendimi gol sevincinde bulmuşum. Gerisini hatırlamıyorum” şeklinde konuştu.

“BOLUSPOR BİZİM HER ŞEYİMİZ”

Bolusporlu bayan taraftar Münevver Aytemur’un eşi Murat Aytemur ise duygularını şöyle ifade etti: “Boluspor sevgisi bize, dedemden, babamdan geliyor. Babam çok küçük yaşlarda maçlara getirmeye başladı.  Dededen-oğula, oğuldan-toruna doğru gitti. Boluspor bizim her şeyimiz. Bu davet bizleri çok memnun etti. Her şey için çok teşekkür ediyoruz.”

 

Etiketler: