Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR’DA İSTANBULSPOR’ HAZIRLANIYOR

BOLUSPOR’DA İSTANBULSPOR’ HAZIRLANIYOR
Boluspor, ligin 15’inci haftasında deplasmanda oynayacağı İstanbulspor karşılaşması hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı. Adanaspor karşısında son dakika penaltı golü ile 3 puanı alıp seri galibiyetlere devam eden kırmızı beyazlılar, Cuma g

Adanaspor engelini 1 -0 ile geçen Boluspor’da Teknik direktör Sait Karafırtınalar oyuncularının isteğini kırmayıp kendilerine 1 günlük izin vermişti. Kırmızı beyazlılar, Cuma günü deplasmanda oynanacak olan İstanbulspor maçı hazırlıklarına Salı Günü yaptığı ilk antrenmanla startı verdi.

Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, ısınmanın ardından pas çalışması gerçekleştirildi. Daha sonra iki grup halinde dar alan ve gol vuruşu çalışması gerçekleştirildi. Antrenman, stretching ile sona erdi.

Galibiyet serisine devam etmek isteyen Boluspor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Perşembe gününe kadar çalışmalarını tesislerinde devam edecek olan kırmızı beyazlılar son çalışmanın ardından İstanbul’a hareket edecek.

Etiketler: