Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR, SERİYİ BOZMAK İSTEMİYOR

BOLUSPOR, SERİYİ BOZMAK İSTEMİYOR
TFF 1.lig de 14.hafta karşılaşmasında Adanaspor ile evinde karşılaşacak olan Boluspor, hazırlıklarına Cuma günü yaptığı antrenmanla devam etti. Lig 3 haftadır seri galibiyetler alan kırmızı beyazlılar Adanaspor’u geçmek istiyor.

Boluspor ligin 14.haftasına hazır. Sahasında taraftar desteği ile 3 puan almak isteyen kırmızı beyazlılar karşılaşmaya tüm dikkati ile hazırlanıyor. Teknik Direktör Sait Karafırtınalar oyuncularını uyararak konsantrelerini bozmamalarını istedi. Lig de arka arkaya alınan galibiyetlerle tekrar lige ortak olduklarını ifade eden Karafırtınalar ‘hata yapma lüksümüz yok’ diyerek antrenmanlarda uyarılar yapıyor.

Adanaspor karşısına eksikliklerini de gidererek tam kadro hazırlanan Boluspor’da, Yusuf Emre’nin cezası sona ererken Özgür İleri’nin de hazır olduğu göründü. Antrenmanlarda Sakatlığını atlattığı görünen Özgür İleri, takımla saha çalışmalarında yer alırken ‘ben hazırım’ mesajı verdi.

Son antrenmanlarda taktiksel oyunun yanı sıra kenar orta ve şut çalışması yapan Boluspor, Cumartesi günü yapacağı ter antrenmanı ile kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

Etiketler: