Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ESAS 14 BURDA 2 YAŞINI KUTLUYOR

ESAS 14 BURDA 2 YAŞINI KUTLUYOR
Esas 14 Burda AVM birbirinden özel etkinliklerle 2. yaşını kutluyor.


Bolu’nun yeni eğlence, buluşma ve yaşam merkezi haline gelen Esas 14 Burda AVM, 2. yılını, 2–3 Aralık’ta gerçekleştireceği özel etkinliklerle kutlayacak. Esas 14 Burda AVM, Türkiye’nin en sevilen şarkıcılarından Mehmet Erdem konseriyle ziyaretçilerine müzik dolu anlar yaşatırken birbirinden farklı ve eğlenceli gösterileriyle de 2. yılını kutlamaya hazırlanıyor.

Açıldığı 2015 yılından bugüne Bolu’yu eğlence, yaşam ve buluşma merkezi haline getiren Esas 14 Burda AVM, ziyaretçilerine 2. yıl coşkusunu yaşatmaya hazırlanıyor. Müzikten eğlenceye, dans gösterilerinden keyifli aktivitelere uzanan programıyla yeni yaşını kutlayacak olan Esas 14 Burda, ziyaretçilerine unutulmaz bir yıldönümü yaşatacak.

MEHMET ERDEM SEVENLERİYLE BULUŞACAK 

Esas 14 Burda, 2- 3 Aralık tarihlerinde iki gün boyunca gerçekleşecek olan kutlama etkinliklerine tüm Boluluları davet ediyor! 2 Aralık Cumartesi günü İzzet Baysal Caddesi’nde dolaşacak kortej, akşam saatlerinde Esas 14 Burda AVM’de gösterilerine devam edecek. 3 Aralık Pazar günü ise saat 17.00’de pop müziğinin sevilen seslerinden Mehmet Erdem konseri ile ziyaretçiler müzik dolu bir gün yaşayacak. Müzik ve eğlenceli etkinliklerle dolu olan 2. yıl kutlamalarında gün boyunca çeşitli dans gösterileri ile ziyaretçilere görsel bir şölen sunulacak.

Esas 14 Burda AVM, bu müzik ve keyif dolu programa ortak olmak isteyen tüm Boluluları 2. yıl kutlamalarına davet ediyor.

PROGRAM:

3 ARALIK 2017 PAZAR

15.00 Program Başlangıcı

16.00 Barut The Bant Konser5

17.00 Mehmet Erdem Konseri

18.00 Pasta kesimi

18.30 Havai Fişek Gösterisi

Etiketler: