Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

‘TÜRKİYE’NİN BÜTÜN SORUNLARININ KAYNAĞI TEK ADAM YÖNETİMİDİR’

 ‘TÜRKİYE’NİN BÜTÜN SORUNLARININ KAYNAĞI TEK ADAM YÖNETİMİDİR’
CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, hükümeti oluşturan AKP-MHP’nin oylarının günden güne büyük bir hızla eridiğini ifade ederek; Yapılan tüm anketlerde Millet ittifak’ı olarak Cumhur İttifakının önünde çıkıyoruz. İyi Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti ile birlikte Türkiye’nin yarınlarına damga vurarak ülke insanını içine düştüğü ekonomik darboğazdan çıkarmak için gün sayıyoruz” dedi.

HABER: ASLI AKIŞ

CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, Türkiye’nin en önemli gündem konularının başında ekonomi olgusunun geldiğini belirterek, elektrik ve doğal gaza zam geleceğine ilişkin söylentilerin yayıldığına işaret etti. Karsu, Türkiye’nin her geçen gün sorunlarının ağırlaştığını kaydetti.

“EKONOMİDEKİ BU KÖTÜ GİDİŞATTAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SORUMLUDUR”

Başkan Karsu, Türkiye’deki tüm sorunların kaynağının tek adam yönetimi olduğunu dile getirerek; “Geçtiğimiz hafta Merkez Bankası faizi 1 puan düşürüp yüzde 18 olarak açıkladı. Saniye geçmeden dolar 8,80 TL’ye yükseldi. Asgari ücret, an itibariyle tam 8 dolar değer kaybetti. Ekonomideki bu kötü gidişattan, ‘ekonominin sorumlusu benim’ diyen Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan sorumludur. Merkez Bankası Sayın Erdoğan’dan talimat alarak faizi indirdirmiştir. Tek adam yönetiminin en büyük özelliği budur. Türkiye’nin bütün sorunlarının kaynağı da budur.” şeklinde konuştu.

“PARA PUL OLMUŞ”

Başkan Karsu “200 TL’lik banknot, ilk çıktığı 2009 yılında 130 dolar ediyordu. Şimdi bugün 200 TL, 22 dolar ediyor. Türk parasının alım gücü tam 108 dolar düşmüş. Para pul olmuş, tarihinin en değersiz dönemini yaşıyor. Türkiye ekonomisinin gerçeği budur.” dedi.

“NE YAZIK Kİ KIŞIMIZI KARA KIŞA ÇEVİRECEK ZAMLAR UFUKTA GÖZÜKTÜ”

Ekim’de doğalgaza ve elektriğe, yüzde 15 zam yapılacağı söylentilerinin yayılmaya başladığını da dikkat çeken Başkan Karsu; “ LPG’nin pompa fiyatına 15 kuruş zam daha geldi. Taş kömürü fiyatları derseniz, o da şahlandı. Önümüz kış. Ne yazık ki kışımızı kara kışa çevirecek zamlar ufukta gözüktü. Biliyoruz Türkiye’nin sorunları her geçen gün ağırlaşıyor. Ama çözümsüz değil. Her sorunun çözümü var. İlk seçimde işbaşına geleceğiz. Millet rahat bir nefes alacak. Bağımsız yargı olacak. Özgür medya olacak. Birinci sınıf bir demokrasi olacak. Herkes canından, malından, geleceğinden emin olacak. Herkesi kucaklayan tarafsız bir Cumhurbaşkanı olacak. Devlet yönetiminde liyakat olacak. İstişare olacak. Borçla değil, üreterek büyüyeceğiz. Bu topraklarda dijital devrimin önünü açacağız. Gençlerimizin karşısında değil, yanında olacağız. Dünyayla yarışacak bir ekonomi için, üreticilerimizin rakibi değil, dostu olacağız. Tarımda yeniden kendi kendine yeten bir ülke olacağız. Derelerimize, ormanlarımıza, dağımıza, taşımıza, kurdumuza, kuşumuza, gözümüz gibi bakacağız. Kısacası, biz işbaşına geldiğimizde, memlekette bayram olacak. Biz hazırız. Milletimiz hazır. Vatandaşlarımız o kutlu gün için sandığı sabırsızlıkla bekliyor” ifadelerini kullandı.

Etiketler: bolu haberler